964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella Negra com la Trufa

Home/Cultura, Destacat, Turisme/Morella Negra com la Trufa
Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Divendres 23 de febrer 2018

20:30.- Inauguració de la tercera edició de Morella Negra Com la Trufa a la llotja de l’Ajuntament de Morella que es convertirà en la sala de degustació “Gastro-literària Sergio Beser”

23.30.- Sessió golfa de Poesia Canalla.

 

Dissabte 24 de febrer 2018

12:00.- Visita guiada gratuïta per a conèixer La Morella més Negra, assassinats de l’edat mitjana la recerca de la qual s’ha perllongat fins al segle XXI, l’època negra del carlisme, relació d’escriptors amb Morella o que paper ha tingut la nostra ciutat en la resolució d’assassinats recents.

13:30.- Vermut literari en Canyero’s Bar

17:30.- Taula “La Mafia Rusa” moderada per Álex Milián, director de continguts del setmanari “El Temps” en la que participaran l’escriptor i periodista que ha treballat a la Cadena Ser i actualment a la Sexta Carlos Quílez, i els escriptors Rafa Melero, autor de “El secreto esta en Sasha” i Pere Cervantes, autor de “Tres minutos de color” i “Internet Negro”.

19:00.- Entrega del premi “Tuber Melanosporum” a la millor Novel·la Negra d’un escriptor novell publicada per una editorial entre setembre de 2016 i agost de 2017.

19:30.- Taula “Negres i Criminals“ amb els escriptors Víctor del Árbol i Rosa Ribas, dos dels escriptors que Paco Camarasa en el seu llibre “Sangre en los estantes” incloïa entre els “Nueve Novísimos” i que actualment són dos valors consolidats de la novel·la espanyola.

20.45.- En la Sala de Degustació Gastro-Literària “Sergio Beser” firma de llibres pels autors, degustació de Pinxos Negres preparats per restaurants d’Asetmico que participen en les Jornades Gastronòmiques de la Trufa Negra i de Vins Negres de la IGP vins de Castellón.

Diumenge 25 de febrer 2018

11:30.- Taula “Lletres Negres Valencianes” Moderada pel periodista Eric Gras coordinador de continguts del suplement “Cuadernos” del Periòdic Mediterràneo en la que participaran els escriptors valencians Ferran Torrent i Martí Domínguez.

12:45.-Taula “Investigadores Mítics que Tornen” Moderada per José Martí Gómez, i la que participaran els escriptors Carlos Zanón i Victoria Gonzalez que estan fent tornar a xafar els carrers als enyorats detectiu Carvalho i inspector Méndez.

 

14:00.- En la Sala de Degustació Gastro-Literària “Sergio Beser” firma de llibres pels autors, degustació de Pinxos Negres preparats per restaurants d’Asetmico que participen en les Jornades Gastronòmiques de la Trufa Negra i de Vins Negres de la IGP vins de Castellón.

Tens tota la informació de Morella Negra Como la Trufa en el blog www.morellanegra.com, en www.facebook.com/morellanegra i ens pots seguir en el twitter @morellanegra

 

Finalistes II edició del Premi “Tuber Melanosporum”:

  • “Plato de mal gusto” de Alvaro Aguilera Fauro
  • “Ya no quedan junglas adonde regresar” de Carlos Augusto Casas
  • “Massa mares per a un fill” de Dora
  • “La cajita de rape” de Javier Alonso García-Pozuelo
  • “Llamamé Méndez” de Victoria González Torralba