Museus
Museus de Morella
Visitants passejant per Morella durant el pont del Pilar Visitants passejant per Morella durant el pont del Pilar
Morella ha viscut un pont d'octubre multitudinari. La celebració del 9 d'octubre, dia de la Comunitat Valenciana, en divendres i del 12, dia de la Hispanitat, en dilluns, allargaven el cap de setmana a quatre dies festius, en els quals es tenien bones expectatives turístiques. No obstant això, aquestes s'han superat i s'ha viscut un pont de rècord. Durant aquests dies, la localitat ha estat al 100% d'ocupació i s'han obtingut xifres importants de visitants en els principals monuments de la localitat.

El Castell ha registrat l'entrada de 4365 persones en aquests quatre dies, el que suposa la segona major afluència de visitants en aquestes dates des que l'Ajuntament de Morella comptabilitza els resultats. Només en 2009 van entrar més visitants a la principal fortalesa morellana. A més, el Museu Temps de Dinosaures ha superat els seus millors registres, amb un total de 1830 entrades. Les Torres de Sant Miquel han tingut 866 visites. L'Oficina de Turisme també ha tingut un alt volum de demandes, superant-se les 1200 en quatre dies. Pel que fa a la venda d'entrades conjuntes per visitar els monuments, mai s'havia venut tanta quantitat d'entrades en un sol dia com el 9, 10 i 11 d'octubre. Tres dies en què s'ha superat el centenar de tiquets combinats. Finalment, destacar que els pàrquings de la ciutat també han tingut una gran afluència de vehicles, fins i tot fins al punt de completar-se i haver d'habilitar altres zones d'estacionament.

El regidor de turisme, Jorge Garcia, destaca que "ha estat un molt bon pont a nivell turístic, tant en nombre de visitants com pel que fa a repercussió de la localitat, ja que l'emissió del programa del 9 d'octubre de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya suposa un gran impacte mediàtic". A més, afegia que "aquest pont també reforcem l'activitat cultural i festiva i els veïns i visitants han respost a l'organització d'aquests actes, ja que tots han tingut una gran afluència de públic". Finalment, recordava que "hem de continuar treballant per posicionar a Morella com un destí de qualitat".
Cases de Morella - Turisme Rural
Web oficial de la ciutat de Morella
Ajuntament de Morella   Test d'accessibilitat web www.tawdis.net aprobat   XHTML 1.0 Transitional vàlid www.w3.org   Morella.net   Morella.net   Ajuntament de Morella   Morella.net