TURISME
Dilluns, 20 de Març de 2006
Èxit de participació en la promoció del Sexenni en Brusel·les
Quasi 50 persones es traslladen a la capital belga per donar a conèixer el Sexenni de Morella.

Els morellans, davant l'Atomium, Brusel·les. Els morellans, davant l'Atomium, Brusel·les.
Per al treball i per a l'oci. Els dies de visita turistica a veure les grans ciutats de la Flandes imperial: Brusel·les, Brujas, Gante, ... Els llocs on va passar l'emperador Carles d'Austria els seus primers anys de vida han fet de marc incomparable per als morellans que han decidit acompanyar a la Comitiva Institucional en la Promoció de Morella i el seu Sexenni en el Parlament Europeu.
 
Durant tres dies es va poder fer, sempre dins un intensiu programa de visites, una excel·lent panoràmica de la capital belga, que combina el seu estil imperial del segle XVIII amb les modernes edificacions la converteixen en el cor geogràfic i administratiu de l'Europa de la Unió.
 
La Brujas de Lluis Vives i el Gante de Carles I d'Espanya contrastaven amb l'anterior i donaven clares mostres de l'esplendor que els països del Benelux han mantingut i no han deixat perdre pel pas del temps.
 
Admirant, comparant i prenent atenta nota de tot allò que contemplaven, els morellans desplaçats van aprofitar el moment per poder exercir de turistes, en un viatge en el que no van faltar els picnics, les anecdotes, les bones sessions gastronòmiques i la festa nocturna, sempre mesurada per els actes oficials als que es debien la majoria.
 
Imatges de la notícia
Atomium Brujas Brujas Brusel·les Gante Gante  
Web oficial de la ciutat de Morella
Ajuntament de Morella   Test d'accessibilitat web www.tawdis.net aprobat   XHTML 1.0 Transitional vàlid www.w3.org   Morella.net   Morella.net   Ajuntament de Morella   Morella.net