La Fundació Sexennis i l'Ajuntament de Morella han realitzat durant molt de temps una gran tasca divulgativa dels textos que tenen rellevància per als morellans, sobretot si tenen relació amb el Sexenni.

En aquesta secció vos mostrem el llistat de les publicacions que s'han fet, i el seu preu si encara estan disponibles i a la venta.

Podreu adquirir-les posant-vos en contacte amb nosaltres per mitjà de l'Oficina de Turisme de Morella, o enviant-nos un correu electrònic amb la vostra encomanda.


PUBLICACIONS 53 SEXENNI

PREU
Conte Martina de Rogativa. De Julià Pastor i Sagrario Martinez
Conte infantil escrit per Julià Pastor i amb il.lustracions de Sagrario Martinez, que tracta d'apropar als mes menuts la tradició de la Rogativa a Vallivana.
12 euros
Quadern Quadern Martina de Rogativa. De Sagrario Martinez
Quadern per col.lorejar amb les il.lustracions del llibre Martina de Rogativa
6 euros
Gravado Gravat de Pilar Dolz
L'artista morellana ha realitzat un magnífic gravat que servira de Cartell anunciador del 53 Sexenni, es podra adquirir a l'Oficina de Turisme.
100 euros

PUBLICACIONS SEXENALS

PREU
Gravado Gravat de Pilar Dolz
L'artista morellana ha realitzat un magnífic gravat que es pot adquirir enquadrat o amb carpeta
450 euros
Historia de la muy noble, fiel fuerte y prudente villa de Morella Facsímil de la "Historia de la muy noble, fiel fuerte y prudente villa de Morella" de Francisco Oliet Palos
Edició facsímil a càrrec de Josep Alanyà amb la biografia de l'autor escrita per Julià Pastor. Presentat en una edició limitada de 300 exemplars numerats i també en una edició rústica, ambdues d'una gran qualitat.
40 y 35 euros
Carpeta de dibujos de Francisco Oliet Carpeta de dibuixos de Francisco Oliet
Diferents dibuixos trets de les il·lustracions del manuscrit.
20 euros
Castillo de Morella. Croquis y notas. 1910 "Castillo de Morella. Croquis y notas. 1910" de José Catalá Abad
Edició acurada editada amb col·laboració de Julià Pastor que ha escrit els textos i Josep Alanyà que ha supervisat els acabats d'un quadern senzill però de gran interès.
12 euros
El Sexenni de Morella "El Sexenni de Morella" de Sergi Gòmez i Abel Soler
Aquest llibre és una aproximació a les festes sexennals des de un punt de vista diferent, aquest llibre ens relata les festes a partir de persones que no són de Morella.
30 euros
Morella, un temps una música CD Morella: un temps una música. Música morellana per a un calendari festiu realitzat per la banda de música de l'Associació Mestre Candel.
Primer recopilatori de música íntegrament morellana de la Banda dirigida per Antoni Ortí Boix. Tota la música d'autors propis des del Himne sexennal fins a les nadales tot i passant pel Corpus.
12 euros

PREU
El Órgano de la Basílica Arciprestal de Morella "El Órgano de la Basílica Arciprestal de Morella" de Ricardo Miravet
Llibre de Ricardo Miravet. Organista, compositor, director d'orquestra i cors, musicòleg, mestre de capella i titular dels "Grandes Órganos de la iglesia de Saint Germain de París" des de 1959. Ha restaurat diversos orgues barrocs espanyols, entre els quals destaca el de Morella. El llibre ens conta la història del orgue de Morella: des de la seva creació fins la restauració; així com les parts que ho componen.
15 euros
Urbanisme i vida a la Morella medieval "Urbanisme i vida a la Morella medieval" de Josep Alanyà Roig
La lectura del llibre de Josep Alanyà ens obri de par en par la porta de la Morella medieval. El professor Alanyà s'ha submergit a fons per tots el indrets i passatges que els papers centenaris del arxius li han permès, per aquest motiu aquest llibre està ple de rigor, sustentat en la recerca de la veritat contrastable.
23.25 euros
Primer dissabte de maig "Primer dissabte de maig" de Julià Pastor Amela, Julià Pastor Aguilar i Julio Carbó Ferrer
Aquest llibre pretén ser un document gràfic del que és, a Morella, la rogativa de Vallivana, sense més explicacions que la sensibilitat del relat de Julià Pastor Amela al principi, i el guionet del ritual de la processó que figure al final.
9 euros
La comarca de Els Ports. Su patrimonio y sus gentes "La comarca de Els Ports. Su patrimonio y sus gentes" de Serafín Gamundí
En aquest llibre el autor ens va presentant els orígens històrics, el medi geogràfic, els aspectes monumentals o arqueològics, les bases econòmiques i la riquesa etnològica de les disset poblacions dels Ports.
42 euros
El Sexenni "El Sexenni" de Julià Pastor
Aquest llibre té quatre parts. La primera és una explicació resumida i sintètica de la celebració actual de les Festes. La segona part inclou els apartats de l'origen i la història del Sexenni. La tercera part, el Sexenni pas a pas, explicita i detalla tots els aspectes de la celebració i organització del Sexenni i s'indiquen totes les variacions, tant per pèrdua, afegiment o canvi, que han existit i de les quals tenim algun tipus de constància, ja siga documental, fotogràfica o de la memòria viva de les persones, entre elles l'autor.
30 euros
Somni Sexennal "Somni Sexennal" de Julio Carbó
El llibre ens presenta un recull de fotografies del Sexenni, però donant importància als protagonistes d'aquesta festa. D'aquesta forma tenim una part informativa i un altra que il·lustra la història.
34.5 euros
Document de Morella "Document de Morella" de Vicent Andrés Estellés, amb els gravats de Pilar Dolz
Llibre que inclou els versos de Vicent Andrés Estellés i els gravats de Pilar Dolz.
9 euros
Relación difusa, recopilada con varios metros de las fiestas sexenales Facsímil de la "Relación difusa, recopilada con varios metros de las fiestas sexenales" de Carlos Gazulla de Ursino
El il·lustre morellà Carlos Gazulla de Ursino ens introdueix en aquest facsímil en l'origen del vot dels morellans a la Mare de Déu de Vallivana i dels primers moments dels Sexennis de Morella.
9 euros
Web oficial de la ciutat de Morella
Ajuntament de Morella   Test d'accessibilitat web www.tawdis.net aprobat   XHTML 1.0 Transitional vàlid www.w3.org   Morella.net   Morella.net   Ajuntament de Morella   Morella.net