Guifinet
 

 

1. Llegir, entendre i acceptar les condicions que suposa pertànyer a guifi.net. No és obligat connectar-se, és una decisió personal.

 

2. Comprovar que hi ha visió directa amb el supernode (sense cap obstacle com cases o muntanyes entre la nostra ubicació i el supernode). A Morella hi ha cobertura en tota la població, sempre que el teu node no estigue tapat per res.

 

 

3. Després, encara que estiga comprovada la visió directa, es recomana fer una prova de cobertura prèvia amb una nanostation, per assegurar-nos que ens podrem connectar. Pensa que ha d’haver visió directa.

 

 

4. . Comprar-te l’antena (recomanem la nanostation M5). Te la pots comprar al poble (a qualsevol instalador del poble), per internet o a tendes de Castelló que apareixen al llistat: http://castello.guifi.net/content/instaladores-y-tiendas. Pensa també de comprar-te dos cables de xarxa, un que alimentarà l’antena (estudia la llargària en funció d’on la voldràs instal·lar) i l’altre per on accediràs a la xarxa (per connectar-lo directament al teu ordinador, router, telèfon IP, càmera vigilància…etc.).

 

5. Configurar-te l’antena, o buscar algú que te la configure. Pensa que t’has de donar d’alta i projectar el node a la web de guifi.net, per després aplicar la configuració del “unsolclic" a la teua nanostation. (Si no saps com pots consultar a Cise)

 

6. Instal·lar-te l’antena (recomanem un lloc elevat, sempre amb visió directa amb el supernode). Si no te la saps instal·lar, buscat l’ajuda d’un instal·lador. No té major dificultat.

 

 

7. Per a tindre accés a internet, has de anar al Cise per que ens faciliten el nostre usuari i contrasenya d’accés a internet.

 

 

I ja esta ja pots disfrutar de la teva xarxa de Guifinet

 

 

Instaladors:

 

 

AUDIO VISION TEC TELF: 609689977

 

 

EDUARDO MANERO TELF: 646683606

 

 

VICENT MILIÁN TELF: 669885148
 
Web oficial de la ciutat de Morella
Ajuntament de Morella   Test d'accessibilitat web www.tawdis.net aprobat   XHTML 1.0 Transitional vàlid www.w3.org   Morella.net   Morella.net   Ajuntament de Morella   Morella.net