Normes de Contractació

CENTRE FORMATIU MORELLA S.L

És una empresa dedicada a la formació que es constitueix a l’any 1999. La formació que es porta a terme es molt variada:

• Informàtica i Tecnologies de la informació i la comunicació.

• Idiomes: anglès.

• Turisme i hostaleria.

• Activitats per als més menuts: manualitats, lectura i escriptura, expressió corporal.

Centre Formatiu Morella ha tingut una especial dedicació al món de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. La idea aplicada ha estat molt senzilla: fer un gran projecte telemàtic marc per introduir les TIC en totes les activitats de la comarca.

Els principals objectius d’aquest projecte marc han estat: fer arribar les TIC a tots els pobles i grups socials de la comarca i assolir uns coneixements en l’ús d’aquestes tecnologies.

En aquest moment es disposa d’un aula d’informàtica ubicada a l’edifici CISE de Morella i un aula mòbil amb ordinadors, taules plegables i una xarxa inalàmbrica pensada per poder ser traslladada per tots els pobles. D’aquesta manera ha segut possible arribar a més de 30 pobles de la província de Castelló.

Actualment el Centre Formatiu centra les seues activitats en l’ensenyament de l’anglès. S’han dut a terme cursos de formació d’anglès per al sector turístic, tallers d’anglès per a xiquets de totes les edats des de P-4 fins a Batxillerat, cursos i classes de reforç per a adults i per a preparar exàmens oficials.

Des de Centre Formatiu Morella considerem que la formació es fonamental en el desenvolupament d’una comarca i especialment d’aquelles zones que com la nostra tenen fortes deficiències de comunicacions i altres serveis, per això continuarem oferint els nostres serveis de formació per a tota aquella gent que ho desitge.

Cases de Morella - Turisme Rural
Web oficial de la ciutat de Morella
Ajuntament de Morella   Test d'accessibilitat web www.tawdis.net aprobat   XHTML 1.0 Transitional vàlid www.w3.org   Morella.net   Morella.net   Ajuntament de Morella   Morella.net