Policia Local
 

Policia Local

En aquesta secció, la Policia Local de Morella et vol tenir actualitzat al voltant d'informacions d'evident interès per a tu.

En l'E-Pregoner, t'informarem de les darreres incidències que són actualitat a la nostra ciutat i que també pots trobar al nostre full d'inici.

En l'estat de les carreteres, podràs tenir una informació de primera mà de com es troben els vials del terme municipal. Molt útil en temporada hivernal.

Sobre els carrers de Morella i els possibles talls o incidències que es registren, disposes també ací d'una secció específica.

Fent clic damunt el sobre de la part superior dreta, podràs contactar directament amb els agents per a qualsevol consulta que els vulgues fer arribar. Recorda que sempre pots utilitzar el telèfon 609891488 en cas d'urgència per poder parlar amb la nostra Policia.

 
Estat dels carrers
07/01/2012 19:38 - Carrer Blasco de Alagón: Obras frente a la casa número 5 de la citada calle (andamio en la vía pública) Obres
Llegenda
Web oficial de la ciutat de Morella
Ajuntament de Morella   Test d'accessibilitat web www.tawdis.net aprobat   XHTML 1.0 Transitional vàlid www.w3.org   Morella.net   Morella.net   Ajuntament de Morella   Morella.net