964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

250 dimonis invadixen Morella

Home/Cultura, Notícies, Societat/250 dimonis invadixen Morella

250 dimonis invadixen Morella

Tallers i cercaviles per a tots els públics han omplit els carrers de Morella

Vuit colles de dimonis de Catalunya, Aragó i la Comunitat Valenciana s’han reunit a Morella

Morella ha acollit avui la V trobada de dimonis pels carrers de la seua ciutat. D’aquesta manera, més de 250 dimonis de vuit colles diferents es van reunir a la ciutat per tal de realitzar correfocs i cercaviles que han omplit Morella del foc i la màgia característiques d’aquestes colles. Així, aquest any participen en aquesta trobada Os Diaples Da Uerba de Saragossa, Dimonis de la Ràpita, Fotem-li foc des d’Alcanar, Diables de Castelló, Dimonis de la Plana des de Castelló, Déus del foc de Benicàssim i Diabòlics músics de Sant Boi, a més dels amfitrions, els Dimonis de Morella.

Així Rocío, ha destacat “l’elevada participació de les colles de dimonis i de la gent que ha acudit a totes les activitats organitzades durant la trobada”. També ha afegit que “les colles de dimonis han omplit d’ambient i festa els carrers de Morella, sobretot en les cercaviles amb un ambient festiu de música i foc”. Finalment, l’edil ha volgut “agrair als Dimonis de Morella la seua implicació a l’hora d’organitzar aquesta trobada i a les colles de dimonis visitants la seua col·laboració per a realitzar totes les activitats”.

D’aquesta manera, Morella s’ha convertit en un autèntic infern amb més de 250 dimonis llançant foc pels principals carrers de Morella.

2018-11-03T19:28:37+02:00 Novembre 3rd, 2018|Cultura, Notícies, Societat|