964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Aigües de Morella es trasllada a les noves oficines

Home/Notícies/Societat/Aigües de Morella es trasllada a les noves oficines

Aigües de Morella es trasllada a les noves oficines

Han finalitzat les obres del nou local d’Aigües situat al complex del Tint, el qual obrirà l’atenció al públic el dilluns 4 de desembre

L’ajuntament de Morella crearà un directori empresarial amb tota la informació de les empreses situades al polígon industrial

Les obres de millora de l’accessibilitat del polígon industrial avancen a bon ritme

Han finalitzat les obres del nou local de l’empresa Aigües de Morella, la qual trasllada les seues oficines a un nou local situat al complex del Tint. D’aquesta manera, l’entitat, pertanyent a Global Omnium, pretén oferir un servei complet i més accessible als morellans i morellanes a través de les noves oficines que obriran l’atenció al públic a partir del dilluns 4 de desembre. Així, esta setmana l’oficina està tancada a causa del trasllat. El nou local comptarà amb les últimes tecnologies per a millorar l’atenció al client i la consulta de les factures de l’aigua.

A més, Morella ha instal·lat els nous comptadors d’aigua durant els últims mesos per a oferir un servei més eficient als usuaris i usuàries. La instal·lació d’aquestos va començar per les pedanies i finalment va arribar a Morella. Els nous comptadors intel·ligents enregistren més dades i permeten evitar fuites d’aigua o implementar  serveis d’alarma per a gent que viu soles.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “les noves oficines estan situades en un local més accessible per a tots i totes i obrirà l’atenció al públic el pròxim dilluns”. L’edil ha recordat que “cal fer un ús responsable de l’aigua i avisar de seguida quan es detecte alguna fuita, sobretot en aquest llarg temps de sequera que estem sofrint”. Finalment, ha comentat que “les noves oficines han sigut possibles amb moltes inversions que pretenen donar un servei més eficient als morellans i morellanes”.

Les empreses del polígon comptaran amb un espai a morella.net

El projecte de l’IVACE de millora del polígon industrial Les Casetes de Morella avança a bon ritme i les obres dels nous carrers finalitzaran prompte. Així, aquest projecte inclou un apartat de millora de la comunicació de les empreses situades en aquest complex. D’aquesta manera, la pàgina web municipal morella.net acollirà un espai amb un directori empresarial de totes les empreses del polígon de manera que es puga consultar en qualsevol moment i donar més visibilitat a aquestes empreses. Aquest projecte de millora inclou diverses actuacions com la millora de l’accés al polígon, l’ampliació de carrers i la creació de zones arbrades que reduïsquen l’impacte visual d’aquesta zona industrial.

2017-11-28T15:20:49+02:00 Novembre 28th, 2017|Notícies, Societat|