964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Alquézar visita Morella

Home/Notícies/Societat/Alquézar visita Morella

Alquézar visita Morella

L’intercanvi de turistes entre les localitats de l’associació de Los Pueblos Más Bonitos de España és cada vegada més habitual

50 visitants procedents d’Alquézar, Osca, han visitat Morella avui. Així, l’alcalde, Rhamsés Ripollés, ha rebut als i les visitants a l’ajuntament i els ha explicat les principals característiques de l’edifici de l’ajuntament, construït al segle XIV. Aquesta delegació ha estat encapçalada per l’alcalde d’Alquézar, Mariano Altemir, i membres del gremi hostaler i turístic del poble. D’aquesta manera, també han recorregut els principals carrers i monuments de Morella i conegut la seua història.

Cal explicar que l’intercanvi de visites entre les localitats de Los Pueblos Más Bonitos de España és cada vegada més habitual. A més, en aquest viatge han visitat també Mirambel i Cantavieja. Tanmateix, morellans i morellanes també van anar a la localitat situada al Parc Natural de la Serra de Guara fa uns anys.

Rhamsés ha “agraït la vostra visita a Morella per a conéixer la nostra ciutat i els seus principals monuments”. A més, l’edil ha explicat que “l’associació de Los Pueblos Más Bonitos de España s’ha convertit en un referent a tot el país, no sols per la promoció turística, sinó per la suma d’esforços en la reivindicació de solucions per als problemes del món rural com és el despoblament”. Finalment, ha comentat que “els intercanvis entre pobles de l’associació són freqüents i serveixen per a posar en comú diferents formes de gestionar aquestes localitats amb característiques comunes”. A més, l’alcalde d’Alquézar ha afegit que “ambdues són localitats vives que concentren diferents establiments i negocis dins del casc històric amb els problemes de trànsit que comporta i volem veure com s’actua en altres pobles per trobar la millor solució”.

L’associació de Los Pueblos Más Bonitos de España va nàixer amb la intenció de promocionar els pobles diferents de la geografia amb diferents característiques d’història, cultura i tradició. Així, aquesta pretén unir esforços i valorar els diversos aspectes turístics que ofereixen els pobles membres. Morella va ser un dels pobles fundadors d’aquesta associació i va acollir la primera assemblea nacional l’any 2013.

2018-12-12T14:21:13+02:00 Desembre 12th, 2018|Notícies, Societat|