964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Arranca el curs a l’Escola Infantil de Morella

Home/Notícies/Societat/Arranca el curs a l’Escola Infantil de Morella

Arranca el curs a l’Escola Infantil de Morella

L’alcalde de Morella i la regidora d’Educació han visitat l’Escola Infantil, la qual compta amb 32 alumnes

El 23 de setembre comencen els cursos d’anglés al Centre Formatiu de Morella amb les matrícules obertes fins al 19

L’Escola Infantil de Morella va començar el curs 2019-2020 el dimecres de manera que l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora d’Educació, Ana Adell, han visitat a les xiquetes i xiquets que han iniciat les classes. D’aquesta manera, els edils s’han interessat per les necessitats del professorat i l’alumnat per aquest nou curs. Cal destacar que el servei de guarderia de l’Escola Infantil a Morella és gratuït i enguany compta amb 32 alumnes.

Ana ha destacat que “aquest servei és importantíssim a Morella i des de l’ajuntament apostem per la seua gratuïtat i l’ajuda que comporta per a les famílies de Morella”. D’aquesta manera, ha recordat que “el servei de l’Escola Infantil de Morella és gratuït, de manera que els pares i mares paguen 50 euros pel material escolar que s’utilitza durant el curs”. A més, els representants de l’ajuntament han conegut els alumnes de l’Escola infantil que en aquest curs compta amb 32 xiquets i xiquetes matriculades i que s’aniran incorporant a les classes progressivament. Així, aquest any s’ha reforçat el servei amb la contractació de professorat i durant el curs es realitzaran diferents tasques de millora de les instal·lacions, així com s’inclourà nou material.

Cal recordar que el dilluns 9 de setembre comencen les classes del Col·legi Mare de Déu de Vallivana i de l’IES Els Ports. D’aquesta manera Morella torna a la normalitat després d’un intens mes d’agost. A més, cal recordar que la matrícula per als diferents cursos d’angles del Centre Formatiu de Morella està oberta fins al 19 de setembre, les classes comencen el 23 d’aquest mes i es mantenen les tarifes de matrícula de l’any passat. Finalment, s’ha de remarcar que Morella està oberta a altres propostes de formació. L’opció d’estudiar altres idiomes a més de l’anglés o realitzar altres tipus de classes com cursos d’informàtica. Aquesta possibilitat s’estudiarà depenent de la quantitat d’alumnes que puga haver-hi per a cadascun dels cursos.

2019-09-06T12:23:17+02:00 Setembre 6th, 2019|Notícies, Societat|