964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

El Centre de Salut es trasllada a l’edifici del CISE

Home/Notícies/Societat/El Centre de Salut es trasllada a l’edifici del CISE

El Centre de Salut es trasllada a l’edifici del CISE

El servei d’ambulàncies s’ubicarà al local de la Creu Roja a l’Hostal Nou

Aquestos canvis són a causa de les obres de millora de l’edifici on està ubicat el Centre de Salut de Morella

Morella trasllada el servei sanitari del Centre de Salut a l’edifici del CISE a partir de demà, ja que d’ací a poc temps començaran les obres de millora. A més, el servei d’ambulàncies també canviarà de lloc i es traslladarà al local de la Creu Roja situat a l’Hostal Nou. Aquestos serveis romandran en les noves localitzacions durant les obres de millora del Centre de Salut de Morella. L’actuació millorarà l’accessibilitat a l’edifici, així com facilitarà el treball del personal sanitari i l’atenció als i les pacients.

Cal explicar que el CISE s’ha adaptat per a poder oferir aquest servei, amb la reforma que s’ha realitzat durant les últimes setmanes. A més, l’espai de la Creu Roja acollirà els serveis d’ambulància, com es va acordar amb el conveni signat entre l’ajuntament de Morella i la Creu Roja.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquesta actuació és molt important per a millorar tant la tasca del personal del centre, com dels i les pacients”. Així, l’edil ha explicat que “la nova sala de radiologia és una reivindicació històrica de Morella per a evitar llargs desplaçaments per a fer radiografies amb el que això implica per als i les pacients, com perdre dies de treball. No és just que en tota la comarca no es facen radiografies”. Rhamsés ha comentat que “les diferents reformes són necessàries per a optimitzar la tasca dels professionals mèdics del centre”.

El Centre de Salut de Morella està ubicat a l’edifici de l’església de Sant Miquel, per la qual cosa presenta complexitat a l’hora d’abordar reformes, a més, la construcció sanitària és dels anys 80. Aquesta actuació molt necessària pretén fer més operativa la tasca del personal mèdic amb la comunicació de les consultes.

A més, el projecte inclou una sala de radiologia que apropa el servei als ciutadans i ciutadanes de la zona per a no desplaçar-se fins a Vinaròs. L’Hospital de Vinaròs és, fins ara, el centre més pròxim que ofereix aquest servei encara que es troba a prop d’una hora de la ciutat. Morella i la comarca dels Ports té una població de gent gran majoritàriament i reben moltes visites de turistes, a més de tindre una orografia complexa, la qual cosa fa molt necessari cobrir aquest servei i que no es trobe a quasi una hora de trajecte.

2018-11-29T13:47:54+02:00 Novembre 29th, 2018|Notícies, Societat|