964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

El Ple de Morella aprova les dates del Sexenni a partir del 16 d’agost

Home/Cultura, Festa, Notícies/El Ple de Morella aprova les dates del Sexenni a partir del 16 d’agost

El Ple de Morella aprova les dates del Sexenni a partir del 16 d’agost

El dissabte se celebra el 1r Consell del Sexenni per començar els treballs d’organització de les festes majors de Morella

La República Catalana vista des de la frontera… amb humor engega un nou cicle de Cita a Morella

Morella va aprovar ahir les dates del Sexenni i les festes d’agost al ple de novembre. D’aquesta manera, el 54 Sexenni; festes majors de Morella i declarades festes d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interés Cultural Immaterial, començaran el 16 d’agost. També es va aprovar que les festes d’agost se celebren a partir del 4 d’agost. D’aquesta manera, el dissabte es realitza el 1r Consell del Sexenni on es constituirà el mateix i s’iniciaran els treballs d’organització i coordinació per al Sexenni.

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha destacat que “el Sexenni són les festes més importants a Morella, se celebren cada sis anys, i volem organitzar des de ja tot aquest any tan especial per als morellans i morellanes”. L’edil ha afegit que “el ple d’ahir vam aprovar les dates, tant del Sexenni, com de les festes de Sant Roc. Ara cal començar els treballs perquè el 54 Sexenni siga un èxit”. Així, Rocío ha comentat que “aquest cap de setmana es constitueix el Consell del Sexenni i celebra la primera reunió, de manera que Morella ja està immersa en un nou any sexennal on tots els veïns i veïnes de la ciutat col·laboren i s’impliquen amb aquest”.

Cita a Morella

Un nou cicle de conferències Cita a Morella comença aquest cap de setmana amb La República Catalana vista des de la frontera… amb humor. Aquesta xerrada a càrrec de Nando Zanoguera, periodista de Catalunya Ràdio, engega aquest cicle que pretén apropar els temes d’actualitat al públic general a través d’experts. Així, el dissabte a les 19.30 hores el periodista explicarà el seu punt de vista sobre el moment que transcorre a Catalunya a través del seu llibre Fora de la Galàxia.

Finalment, aquest cap de setmana s’imparteix a Morella un taller de globoflèxia per a grans i menuts. El taller és al Centre jove des de les 10.00 hores, fins a les 14.00. Aquest està destinat, especialment, a monitors d’activitats d’oci i en finalitzar s’entregarà el certificat de realització del mateix.

2017-11-10T13:14:48+02:00 Novembre 10th, 2017|Cultura, Festa, Notícies|