964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Els dies 16 i 17 de juliol s’estrena Saltapins a la llum de la lluna

Home/Esport, Notícies, Turisme/Els dies 16 i 17 de juliol s’estrena Saltapins a la llum de la lluna

Els dies 16 i 17 de juliol s’estrena Saltapins a la llum de la lluna

Aquesta iniciativa busca aprofitar la lluna plena i realitzar visites nocturnes al parc d’aventura Saltapins

Saltapins és una activitat característica per a disfrutar de la natura en família

El parc d’aventura Saltapins estrena la setmana que ve una nova activitat, Saltapins a la llum de la lluna. Així, aquesta iniciativa aprofita la lluna plena dels dies 16 i 17 de juliol per a ampliar l’horari del parc i realitzar una experiència diferent pels diferents obstacles que uneixen els arbres com passarel·les, ponts tibetans i tirolines. Saltapins a la llum de la lluna s’iniciarà a les 23.00 hores i també es repetirà al mes d’agost els dies 14, 15 i 16.

La regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “Saltapins a la llum de la lluna és una nova manera de recórrer els circuits del parc i disfrutar d’aquesta activitat a la natura d’una forma diferent”. L’edil ha explicat que “Saltapins és una activitat a l’aire lliure amb molta participació durant tot l’any on les famílies recorren les tirolines i ponts tibetans que uneixen els arbres del pinar de la Fàbrica Giner i aquesta cita nocturna serveix per a oferir una experiència diferent”. Mari ha comentat que “aquesta activitat està programada sols alguns dies de juliol i agost amb places limitades per a majors de 18 anys i cal fer la reserva a través de la pàgina web saltapins.com”. Finalment, ha aprofitat per a “convidar a tots i totes a gaudir de Saltapins a la llum de la lluna i esperem que siga un èxit i es puga repetir en altres temporades”.

Cal recordar que Saltapins és un parc d’aventura situat al complex de la Fàbrica Giner, el qual compta amb obstacles com passarel·les, ponts tibetans i tirolines que creuen entre els arbres. El parc compta amb tres circuits de distinta dificultat de manera que poden gaudir d’aquesta aventura en totes les edats. El circuit verd, amb una edat mínima de 6 anys, el blau per a majors de 9 i el roig a partir de 14 són les diferents opcions que ofereix Saltapins. Es pot obtenir més informació a través de la pàgina web saltapins.com o al telèfon 636 27 74 57.

Finalment, cal destacar que la Fàbrica Giner compta amb altres instal·lacions per a gaudir de Morella i la seua natura. Així, l’Alberg Francesc de Vinatea compta amb 60 places per a pernoctar i està ubicat en l’edifici que ocupaven els treballadors i treballadores durant la colònia industrial. A més, aquest espai compta amb una piscina per a combatre la calor durant els dies d’estiu.

2019-07-10T13:23:33+02:00 Juliol 10th, 2019|Esport, Notícies, Turisme|