964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Èxit de la XIX Trobada de Grups de Dones dels Ports i Alt Maestrat a Morella

Home/Notícies/Societat/Èxit de la XIX Trobada de Grups de Dones dels Ports i Alt Maestrat a Morella

Èxit de la XIX Trobada de Grups de Dones dels Ports i Alt Maestrat a Morella

La ciutat ha acollit a 500 dones amb activitats amb perspectiva de gènere durant tota la jornada

La marxa per la igualtat a sigut un acte multitudinari pels principals carrers de Morella

Morella ha acollit la XIX Trobada de Grups de Dones dels Ports i Alt Maestrat aquest diumenge. En aquesta han participat 500 dones per a realitzar diferents activitats i reivindicar la Igualtat. Així, des de les 10.00 del matí, els grups de dones vinguts de localitats d’ambdues comarques han pogut conéixer la ciutat amb una perspectiva de gènere amb els diferents actes programats per a la jornada.

La regidora d’Igualtat, Lola Viñals, ha destacat que “la XIX Trobada de Grups de Dones dels Ports i Alt Maestrat ha sigut un èxit que ha ajuntat unes 500 dones d’aquestes dues comarques a la nostra ciutat”. L’edil ha comentat que “la trobada és el dia on es concentren la majoria de les activitats organitzades, encara que hi ha hagut activitats programades al voltant d’aquestes setmanes”. Lola ha explicat que “el 2018 és un any molt important en la lluita per la igualtat amb les multitudinàries manifestacions del 8 de març arreu del món, per la qual cosa s’ha de continuar avançant en aquesta línia”. Finalment, ha aprofitat per a “agrair al Grup de Dones la seua col·laboració i implicació per a organitzar la XIX Trobada de Grups de Dones i tindre-ho tot enllestit perquè l’encontre haja tingut tanta participació”.

Entre les activitats realitzades durant tot el dia, ha destacat la marxa per la igualtat que ha recorregut els principals carrers Morella des de la plaça de l’ajuntament fins a la Basílica Arxiprestal. A més, les dones participants han pogut gaudir de Morella amb una visita guiada a l’església i entrada lliure en tots els museus de la localitat.

2018-06-17T11:59:56+02:00 Juny 17th, 2018|Notícies, Societat|