964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Ferm compromís del Ministeri de Turisme amb el Parador de Morella

Home/Notícies, Societat, Turisme/Ferm compromís del Ministeri de Turisme amb el Parador de Morella

Ferm compromís del Ministeri de Turisme amb el Parador de Morella

L’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, s’ha reunit amb la Secretària d’Estat de Turisme, Isabel Oliver

Els treballs arqueològics començaran aquest any 2019 una volta es publique la licitació de l’actuació

Morella va atorgar la llicència del projecte arqueològic el passat mes de maig, els quals suposen una inversió de quasi 2.000.000 d’euros

L’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, s’ha reunit a la seu de Turespaña a Madrid aquest matí amb la Secretària d’Estat de Turisme, Isabel Oliver, i la diputada al Congrés per Castelló, Susana Ros, amb l’objectiu d’avançar el projecte del Parador Nacional de Turisme i l’inici dels treballs arqueològics. D’aquesta manera, l’encontre confirma, pel que ha traslladat la Secretària d’Estat a l’alcalde, el ferm compromís de les administracions en licitar el projecte i començar els treballs dins d’aquest any 2019.

Cal recordar que el passat més de maig, l’ajuntament de Morella va atorgar la llicència d’obres del projecte arqueològic del parador. Aquest projecte suposa una inversió de 2.000.000 d’euros i tal com han estat treballant ajuntament i Turespaña coordinadament, està previst que se licite dins d’este any 2019 i puguen començar els treballs d’esta important inversió.

Rhamsés Ripollés, ha destacat que “el projecte del Parador de Turisme és clau per a Morella, per això treballem colze a colze amb Turespaña perquè siga una realitat”. A més, ha comentat que ”l’encontre d’avui amb la Secretària d’Estat de Turisme ha sigut molt important, ja que ha constatat el ferm compromís que tenim ambdues administracions amb aquest projecte”. Rhamsés ha recordat que “vam aprovar la llicència del projecte el passat mes de maig i volem que les administracions es compenetren per a realitzar aquest projecte tan important per al futur socioeconòmic de Morella”. Finalment ha volgut “agrair el que ens ha transmés i continuarem treballant junts amb el calendari ambiciós i realista que ens hem marcat”.

El Parador de Turisme de Morella és un projecte molt important per a impulsar un dels motors econòmics més rellevants de la zona com n’és el turisme. Així, aquest projecte comporta augmentar l’oferta d’habitacions a la localitat i albergar més visitants a la ciutat. A més, el Parador suposa un tipus de visitant diferent de l’habitual a la zona de caràcter més internacional. Finalment, cal nomenar que aquest projecte aporta llocs de treball a la zona, tant en la construcció com en la posterior explotació.

2019-06-06T14:47:50+02:00 Juny 6th, 2019|Notícies, Societat, Turisme|