964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Ja es pot realitzar la preinscripció per a la Universitat per a Majors a Morella

Home/Notícies/Cultura/Ja es pot realitzar la preinscripció per a la Universitat per a Majors a Morella

Ja es pot realitzar la preinscripció per a la Universitat per a Majors a Morella

L’ajuntament de Morella i l’UJI segueixen apostant per aquest servei que apropa la universitat a la comarca

La Universitat per a Majors està destinada a persones de més de 55 anys i s’espera molt bona acollida com en anys anteriors

El termini per a fer la preinscripció  de la Universitat per a Majors a la Seu dels Ports situada a Morella està obert fins al 28 de juny. D’aquesta manera, les persones majors de 55 anys interessades a assistir a classe durant el curs 2019-2020, poden reservar la seua plaça a la Biblioteca Municipal de Morella. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Morella i la Universitat Jaume I segueixen apostant per aquest servei que apropa el coneixement i la formació a tota la comarca.

A més, cal destacar que l’acollida ha sigut molt nombrosa en anteriors edicions i permet a la gent assentada en aquest territori, aprendre sobre diferents matèries. Així, la regidora de la Gent Gran, Malú Blasco, ha insistit en què “la Universitat per a Majors està destinada a persones de més de 55 anys amb ganes d’aprendre i ampliar coneixements, no sols als jubilats i jubilades”.  L’edil també ha destacat que “es tracta d’un servei molt important per a Morella i tota la comarca dels Ports, ja que apropa la universitat als nostres pobles i permet ampliar la formació a gent més gran”. A més, ha apuntat que “seguim apostant per aquest servei junt amb l’UJI perquè cada any té més acceptació i participació, de manera que volem que continue aquesta tendència durant el curs 2019-2020”. Finalment, ha volgut “animar a totes les persones majors de 55 anys a inscriure’s i participar en la Universitat per a Majors un any més a Morella”.

La Universitat per a Majors en la Seu dels Ports és un servei que permet a la ciutadania realitzar activitats formatives i d’aprenentatge durant tot l’any. A més, també es realitzen diferents tallers en els quals s’amplia la formació i els coneixements.

2019-06-04T13:17:15+02:00 Juny 4th, 2019|Cultura, Notícies|