964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

La ciutat està preparada per a acollir l’Early Music Morella

Home/Cultura, Música, Notícies, Turisme/La ciutat està preparada per a acollir l’Early Music Morella

La ciutat està preparada per a acollir l’Early Music Morella

El Festival Internacional de Música Medieval i Renaixentista Early Music Morella celebra la seua sèptima edició amb classes, tallers i concerts cada dia del 20 al 27 de juliol

Aquest cap de setmana també compta amb activitats com el Morella Swing Weekend i el concurs de retalladors i emboladors

L’Early Music Morella arriba a Morella per setena volta i la ciutat està preparada per a acollir aquest Festival Internacional de Música Medieval i Renaixentista. D’aquesta manera, Morella es trasllada durant una setmana en l’època medieval amb els concerts de música renaixentista en edificis únics com el Convent de Sant Francesc, la Basílica Arxiprestal o l’edifici de l’ajuntament. Així, el divendres, 20 de juliol, a les 19.30 hores s’inaugurarà aquest festival amb el concert Arrels al Convent de Sant Francesc.

L’Early Music Morella s’ha convertit en una cita marcada al calendari d’estiu de la ciutat i ompli d’activitats i actes des del 20 fins al 26 de juliol. Així, la regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “es tracta d’un festival molt important que atrau morellanes, morellans i visitants a totes les seues activitats”. A més, “la part acadèmica de l’Early fa que més d’un centenar de persones, entre alumnat i professorat, vinguen a Morella a gaudir i aprendre amb la música”, ha explicat. A més, Roció ha comentat que “aquest cap de setmana Morella acull gran quantitat d’activitats amb l’Early Music Morella, però també amb el Morella Swing Weekend i el concurs de retalladors i emboladors”.

Aquest cap de setmana la ciutat acull el Morella Swing Weekwend on més de 80 amants d’aquest estil de ball realitzaran classes i balls a la ciutat. Aquest minifestival de swing es realitzarà a la ciutat durant els dies 20, 21 i 22 de juliol.

A més, el dissabte 21 de juliol a la Plaça de Bous, Morella acull el concurs de retalladors i emboladors. Així, el primer serà a les 18.00 hores i el segon a partir de les 23.00 hores. Així, es poden adquirir les entrades a Morella a l’Oficina de Turisme i a Casa Pere, a Cinctorres al Paf Ring i a Catí a Casa Carbó.

Finalment, el Gremi de la Joventut de Morella ha organitzat una jornada per als xiquets i xiquetes d’aquest. Així, aniran al parc d’aventura Saltapins i realitzaran jocs amb aigua a la Fàbrica Giner.

2018-07-17T13:35:21+02:00 Juliol 17th, 2018|Cultura, Música, Notícies, Turisme|