964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

La MedXtrem arriba a Morella

Home/Esport, Notícies, Turisme/La MedXtrem arriba a Morella

La MedXtrem arriba a Morella

Els i les 400 bikers han recorregut 140 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 3.500 metres

Demà eixirà la segona etapa a les 9.00 hores i recorrerà el nucli històric de la ciutat amb algun dels seus llocs emblemàtics

Aquesta competició compta amb professionals de primer nivell i genera una elevada ocupació d’habitacions a la ciutat

Morella acull la sisena edició de la cursa cicloturista Mediterranean Xtrem que recorrerà l’orografia muntanyosa de la zona durant aquest cap de setmana. D’aquesta manera, els i les 400 ciclistes d’aquesta competició arriben avui a la ciutat emmurallada després de recórrer els 140 quilòmetres de la primera etapa amb un desnivell positiu de 3.500 metres des de Castelló. Així, la BTT serà la protagonista d’aquestos dies a la ciutat, ja que la MedXtrem genera una elevada ocupació d’habitacions a Morella.

La regidora d’Esports, Lola Viñals, ha destacat que “la Mediterranean Xtrem és una cita marcada al calendari esportiu de Morella en la qual centenars de persones passen el cap de setmana a la ciutat”. L’edil ha explicat que “es tracta d’una cursa que té Morella com a epicentre, ja que és l’arribada o l’eixida en totes les etapes i durant l’eixida de la segona etapa recorre el nucli històric amb alguns dels seus emplaçaments més emblemàtics”. Finalment,  Lola ha volgut “agrair la inscripció de persones voluntàries, sobretot al club ciclista Piñofijo, les quals ajuden a coordinar la cursa en diferents punts”.

Demà a les 9.00 hores arranca la segona etapa de la MedXtrem des de l’Espai Firal. Així, aquesta recorre l’Albereda fins al Pla dels Estudis, passa pel carrer de la Mare de Déu de Vallivana fins a la Basílica Arxiprestal. Després baixa pel carrer dels Colomer, Segura Barreda, Costa de Sant Joan i carrer de La Muralla fins a eixir de la ciutat pel portal de Sant Mateu. Aquesta recorre Els Ports al llarg de 65 quilòmetres amb un desnivell de 2.000 metres acumulats, la qual cosa la converteix en l’etapa més tècnica de la competició. Està previst que el cap de la cursa creue la meta sobre les 11.30 hores.

També cal destacar que la Mediterranean Xtrem fa que Morella tinga una ocupació molt elevada. Així, Morella aposta cada volta més pel turisme esportiu, tant a l’hora de fer competicions com la gran quantitat de rutes disponibles a la localitat.

2019-04-05T15:14:26+02:00 Abril 5th, 2019|Esport, Notícies, Turisme|