964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

L’ajuntament de Morella incorporarà 20 persones amb el programa Avalem Joves

Home/Notícies/Societat/L’ajuntament de Morella incorporarà 20 persones amb el programa Avalem Joves

L’ajuntament de Morella incorporarà 20 persones amb el programa Avalem Joves

Els contractes d’Avalem Joves cobreixen diferents àrees com disseny, policia local, brigada municipal i xarxa de museus
Morella es va adherir a aquest programa l’any passat en el qual va contractar a 20 treballadors i treballadores

L’ajuntament de Morella incorporarà 20 treballadors i treballadores amb el programa Avalem Joves de la Generalitat Valenciana, el Fons Social Europeu de la Unió Europea i el SERVEF. D’aquesta manera, aquestos contractes cobriran totes les àrees de treball amb tasques de disseny, turisme, cultura, policia local, medi ambient, administració, brigada municipal, idiomes, comunicació i jardineria i auxiliar d’infermeria al Centre de Dia.
Rhamsés ha destacat que “és una oportunitat perquè els joves obtinguen experiència laboral i per a l’ajuntament de realitzar més feines i de manera més eficient”. Així, l’edil també ha comentat que “repetim l’experiència d’aquest any per incorporar a tanta gent a la vegada. Així amb el treball i la col·laboració de tots i totes integrarem a aquestes persones en les seues diferents tasques” a més, ha recalcat que “l’ajuntament està obert a propostes noves i idees en totes les àrees i que es tracta de col·laborar i preguntar per tal d’engreixar l’engranatge per a poder oferir tots els serveis de la millor manera possible”.
El programa Avalem Joves abraça una ampla oferta de llocs de treball de manera que hi ha places que requereixen titulació superior i universitària, així com d’altres que no necessiten titulació. Cal recordar que el mes de juliol de l’any passat es van incorporar 20 joves en diferents àrees a Morella, els quals estan acabant. Així, aquestes persones compten amb un any, mínim, d’experiència laboral.
Ofertes de treball d’Avalem Joves
L’ajuntament de Morella ha publicat diferents ofertes de treball de distintes àrees per a completar els contractes d’Avalem Joves. Així, encara estan obertes les ofertes de treball social, tècnic administratiu i tècnic forestal.

2018-07-15T14:18:02+02:00 Juliol 15th, 2018|Notícies, Societat|