964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Les obres de millora del Centre de Dia de Morella comencen avui

Home/Notícies/Societat/Les obres de millora del Centre de Dia de Morella comencen avui

Les obres de millora del Centre de Dia de Morella comencen avui

El projecte consisteix en la renovació del paviment antilliscant i la millora de l’aïllament de les finestres

L’actuació es realitzarà durant els caps de setmana per a afectar mínimament al funcionament del Centre de Dia

Les obres de millora del Centre de Dia de Morella han començat avui de manera que es pretén tindre les instal·lacions en el millor estat per a donar un bon servei als usuaris i usuàries. D’aquesta manera, l’actuació consisteix en la renovació del paviment antilliscant del centre, així com el canvi de finestres per a millorar l’aïllament. L’actuació es realitzarà durant els caps de setmana per a afectar mínimament al funcionament del centre.

La regidora de Benestar Social i Gent Gran, Malú Blasco, ha destacat que “el Centre de Dia de Morella dóna un servei molt important a la Gent Gran de la ciutat i cal tindre’l en les millors condicions per a oferir un servei complet”. L’edil ha explicat que “hem arribat a un acord amb l’empresa que realitza les obres perquè es desenvolupen durant els caps de setmana i que el centre funcione amb normalitat durant el transcurs d’aquestes”. Malú ha afegit que “el Centre de Dia de Morella té una intensa activitat i cal que estiga en les millors condicions”.

Cal destacar que cada volta són més les activitats i serveis que ofereix el Centre de Dia, per la qual cosa són molt necessàries les millores per a donar un servei complet. Així, actualment estan cobertes les 25 places de persones de servei complet i, a més, hi ha 10 amb servei de menjador destinat a persones majors que viuen soles.

2019-06-07T08:02:24+02:00 Juny 7th, 2019|Notícies, Societat|