964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella alberga les Jornades d’Avaluació del Programa d’Extensió Universitària de la Universitat Jaume I

Home/Cultura, Notícies, Societat/Morella alberga les Jornades d’Avaluació del Programa d’Extensió Universitària de la Universitat Jaume I

Morella alberga les Jornades d’Avaluació del Programa d’Extensió Universitària de la Universitat Jaume I

Avui han començat les jornades amb la recepció, la inauguració i les primeres sessions de treball

Els i les participants han pogut conéixer Morella i han visitat un taller de la decoració dels carrers del Sexenni

Morella alberga les Jornades d’Avaluació PEU de la Universitat Jaume I durant avui i demà. D’aquesta manera, avui s’han realitzat diferents activitats que comprenen la recepció i la inauguració d’aquestes, així com les primeres sessions de treball. Aquestes jornades d’avaluació s’organitzen en grups de treball formades per tècnics i AODL per avaluar les tasques que el Programa d’Extensió Universitària ha realitzat sobre tres eixos temàtics, la comunicació, la formació i l’acompanyament. A més, els i les participants d’aquestes jornades han visitat la ciutat i un dels tallers que treballen en la decoració per als carrers de per al 54 Sexenni.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha participat en la inauguració de les Jornades d’Avaluació per a “donar la benvinguda a tots i totes a la ciutat”.  Així, Rocío ha destacat que “és important per a Morella albergar aquestes jornades on el Programa d’Extensió Universitària avalua les accions que han realitzat durant l’any”. D’aquesta manera, l’edil ha aprofitat per a “agrair al PEU que pense en Morella per a realitzar activitats i sessions de treball”. Rocío ha recordat que “la col·laboració entre l’UJI i Morella és permanent i s’organitzen activitats durant tot l’any”.

Les Jornades d’Avaluació del Programa d’Extensió Universitària de l’UJI posen en comú i coordinen diferents agents culturals i de desenvolupament, d’empreses, tècnics de l’UJI, coordinadors de programes i projectes i altres per a avaluar les accions realitzades durant l’any. Així, les Jornades es divideixen en dos dies. El primer serveix per a posar en comú de les tasques realitzades durant l’any i el segon per a extraure les conclusions.

2017-11-15T17:41:27+02:00 Novembre 15th, 2017|Cultura, Notícies, Societat|