964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella celebra el dia de Los Pueblos Más Bonitos de España

Home/Notícies, Turisme/Morella celebra el dia de Los Pueblos Más Bonitos de España

Morella celebra el dia de Los Pueblos Más Bonitos de España

El Castell, el museu Temps de Dinosaures i la Basílica Arxiprestal tindran entrada gratuïta durant tota la jornada

Morella és un dels membres fundadors d’aquesta associació que va nàixer al 2013

Morella ha participat aquest cap de setmana a l’entrega de premis del concurs Capital del Turisme Rural a Aínsa

Morella celebra el dia de Los Pueblos Más Bonitos de España amb entrada gratuïta als monuments de la ciutat. D’aquesta manera, el Castell, la Basílica Arxiprestal i el museu Temps de Dinosaures es poden visitar lliurement durant tota la jornada. Així, Morella s’uneix a tots els pobles d’aquesta associació per a commemorar el seu dia. Cal recordar que Los Pueblos Más Bonitos de España va nàixer al 2013 per a posar en valor el patrimoni d’aquestes localitats i donar-lo a conéixer de manera conjunta.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “aquest és un dia molt rellevant ja que reflexa la importància de l’associació en la promoció del nostre patrimoni i donar-lo a conéixer”. L’edil ha afegit que “Morella pertany a aquesta associació des del seu inici al 2013 i participa activament en totes les activitats que s’organitzen”. Finalment, Jorge ha aprofitat per a “convidar a tots i totes a visitar Morella i aprofitar aquest dia en el qual els monuments compten amb entrada gratuïta”.

Morella va ser quarta Capital del Turisme Rural

El passat cap de setmana l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, va representar a la ciutat en l’entrega de premis del concurs Capital del Turisme Rural que es va celebrar a Aínsa-Sobrabe. Morella va estar entre les 10 finalistes d’aquest concurs organitzat pel portal web Escapada Rural i va quedar en quarta posició. Aquesta va ser la segona edició de la campanya on participen diferents municipis de tot l’estat i que va guanyar Aínsa. Així, Rhamsés va aprofitar la visita per a donar “l’enhorabona a Aínsa per guanyar i treballar per mantindre el seu característic patrimoni”. A més, també ha agraït “al portal web d’Escapada Rural el reconeixement que va tenir al seleccionar a Morella entre les 10 finalistes”.

2018-10-01T14:46:39+02:00 Octubre 1st, 2018|Notícies, Turisme|