964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella centra l’activitat cultural del cap de setmana en les visites al Castell

Home/Cultura, Festa, Notícies, Turisme/Morella centra l’activitat cultural del cap de setmana en les visites al Castell

Morella centra l’activitat cultural del cap de setmana en les visites al Castell

El principal monument de la ciutat inicia la celebració de la visita 1 milió amb visites guiades gratuïtes

La Rondalla de Morella oferirà un concert aquesta nit a les 22.30 hores a la plaça de l’ajuntament

Morella compta amb una intensa activitat durant tot l’estiu i aquest cap de setmana les visites guiades al Castell de Morella són els principals actes. Així, la ciutat celebra que el seu principal monument ha complit la fita d’aconseguir 1 milió de visites des del 2007, quan es va recuperar la gestió municipal. Les visites guiades tindran lloc el dissabte i diumenge a partir de les 12.00 hores. A més, Morella ha preparat material especial per a la commemoració d’aquesta fita com mapes infantils amb reptes i jocs per a disfrutar del Castell de Morella amb tota la família.

La regidora de Patrimoni, Rocío Querol, ha destacat que “el Castell de Morella concentra cada any quasi 100.000 visites i és molt important que aquesta xifra continue creixent, de manera que volem incentivar encara més aquest atractiu turístic per oferir una experiència familiar en la visita al monument”. L’edil ha explicat que “arribar al primer milió de visites és una fita històrica per la qual cosa hem preparat diferents activitats com les visites guiades gratuïtes d’aquest cap de setmana, però hi ha més sorpreses durant l’estiu per a gaudir del Castell de Morella”. Rocío ha aprofitat per a “animar a morellanes, morellans i visitants a participar aquest cap de setmana en les visites guiades i a totes les activitats relacionades amb el Castell que estan previstes per als pròxims mesos”. També ha comentat que “l’activitat cultural de la ciutat és ampla i aquesta nit hi ha un concert de la Rondalla a la plaça de l’ajuntament”.

Aquesta nit, la Rondalla de Morella oferirà un concert a la plaça de l’ajuntament a les 22.30 hores. Cal recordar que la Rondalla de Morella ofereix actuacions i concerts al llarg de l’any, així com participa activament en celebracions i actes de la ciutat, sobretot junt amb la Gent Gran.

2019-07-12T13:18:26+02:00 Juliol 12th, 2019|Cultura, Festa, Notícies, Turisme|