964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella encendrà la il•luminació de Nadal amb una gran festa el divendres 1 de desembre

Home/Festa, Notícies, Societat, Turisme/Morella encendrà la il•luminació de Nadal amb una gran festa el divendres 1 de desembre

Morella encendrà la il•luminació de Nadal amb una gran festa el divendres 1 de desembre

L’enllumenat dels carrers principals s’engegarà al ritme de la Perkutada fins a la plaça Colom

Al final es realitzarà un sopar solidari on els fons recaptats aniran destinats al Consell de la Solidaritat de Morella

Morella celebra una concentració de bloggers de la Comunitat Valenciana aquest cap de setmana

Morella es prepara per a rebre el Nadal i el divendres, 1 de desembre, engegarà l’enllumenat de Nadal amb una gran festa. D’aquesta manera, la batucada Perkutada de Morella iniciarà la cercavila a Sant Miquel a les 20.15 hores i recorrerà els principals carrers de la ciutat a mesura que s’engeguen les llums nadalenques. Així, Morella gaudirà d’una vesprada festiva, la qual acabarà a la plaça Colom amb un sopar solidari on els fons recaptats aniran al Consell de la Solidaritat.

L’any 2015 Morella va ser escollit com a Pueblo Bueno y Bello de la campanya publicitària de Ferrero Rocher per al Nadal. La marca de bombons va instal·lar l’enllumenat i va tindre un gran impacte en els mitjans de comunicació, la qual cosa va provocar que molts i moltes visitants s’aproparen a la ciutat per a gaudir d’aquestes tradicionals llums. Així va nàixer aquesta festa que l’any passat també va reunir molta gent des de Sant Miquel, fins a la plaça Colom.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “és la segona volta que organitzem aquesta festa que te molt bona acollida entre morellans, morellanes i visitants”. A més, ha afegit que “cada any canvia el disseny i la distribució de les llums, així com s’afegeixen i s’incorporen més elements per a celebrar les tradicionals festes de Nadal amb un enllumenat especial”. Finalment, Jorge ha volgut “convidar a tots i totes a gaudir d’aquesta festa on la música acompanya la primera encesa de les llums que romandrà fins al 7 de gener”. També ha aprofitat per “agrair a Electra del Maestrazgo la seua implicació i col·laboració amb l’ajuntament per a l’organització d’aquesta festa tan especial i a Asetmico per la realització del sopar solidari”.

Blogtrip a Morella

Aquest cap de setmana Morella celebra un blogtrip amb 15 blogs diferents. Aquest esdeveniment consisteix en una concentració de bloggers convidats a Morella per tal de realitzar diferents activitats a canvi de publicar en les seues pàgines web i xarxes socials aquesta experiència. Així, la iniciativa pretén mostrar la ciutat i els seus atractius a les més de 30 persones que formen l’associació Comunitat Valenciana Travel Bloggers de manera que es promociona l’aspecte turístic de Morella a través dels seus blogs i xarxes socials. Així, la ciutat busca obtindre repercussió en aquestos canals i incentivar la promoció turística a través d’internet dirigint-se, directament, al públic viatger.

2017-11-27T14:29:48+02:00 Novembre 27th, 2017|Festa, Notícies, Societat, Turisme|