964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella inicia un concurs de fotografia sobre el 54 Sexenni

Home/Cultura, Festa, Notícies/Morella inicia un concurs de fotografia sobre el 54 Sexenni

Morella inicia un concurs de fotografia sobre el 54 Sexenni

Aquest consta de diferents categories de participació amb la novetat del concurs a través d’Instagram amb el hashtag #ElMeuSexenni

El concurs estarà obert a tots els públics des del 4 de setembre fins al 31 d’octubre, ambdues dates incloses

Morella ha iniciat un concurs de fotografia sobre el 54 Sexenni que ha tingut lloc aquest 2018. D’aquesta manera, L’ajuntament pretén continuar amb la promoció de la ciutat i de la seua festa més important, declarada Festa d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interés Cultural Immaterial, així com seguir fent partícips del Sexenni a morellans, morellanes i visitants. Tanmateix, el període per a concursar comença el pròxim 4 de setembre i finalitza el 31 d’octubre, de manera que es poden incloure imatges de la Rogativa que tindrà lloc els dies 20 i 21 d’octubre. A més, està previst realitzar una exposició al mes de desembre amb les millors fotos presentades.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “es tracta d’una iniciativa per a aprofitar i mostrar tot el que envolta al Sexenni que acaba de finalitzar, així com que tots i totes puguen mostrar la seua experiència sobre aquesta festa tan especial”. A més, l’edil ha explicat que “el concurs consta de diferents modalitats de participació. Així, hi ha una modalitat clàssica en la qual els fotògrafs envien les imatges per mail, i una altra a través d’Instagram per aprofitar la popularitat d’aquesta xarxa social”. Finalment, Jorge ha volgut “animar a enviar les seues fotografies i participar en aquest concurs que reflectirà com els morellans, morellanes i visitants han viscut el 54 Sexenni, així com els aspectes d’aquest que els han cridat més l’atenció”.

Com participar en el concurs de fotografia del 54 Sexenni

El 54 Sexenni de Morella va ser tot un èxit on més de 150.000 persones van acudir a la ciutat durant els 10 dies festius. Així, aquest concurs està obert a totes les persones que vulguen mostrar com han viscut aquest Sexenni.

El concurs de fotografia sobre el 54 Sexenni de Morella compta amb diferents modalitats de participació, una modalitat clàssica i una a través d’instagram. D’aquesta manera, en la primera s’han de fer arribar un màxim de cinc fotos a través del correu electrònic 54sexenni@gmail.com. Aquesta modalitat té diferents categories on destaca una general on participen totes amb un premi valorat en 200 euros i altres tres categories especials dedicades als carrers, els elements del Retaule i a la Mare de Déu de Vallivana.

La segona modalitat utilitza el hashtag #ElMeuSexenni i mencionar o etiquetar el compte de @morellaturistica a través d’Instagram. Aquesta també compta amb dues categories diferents. Així, hi haurà una fotografia guanyadora designada per un jurat i una altra guanyadora a la foto més popular, on comptaran el nombre de likes. Les bases del concurs es poden trobar a través del següent enllaç: http://www.morella.net/blog/bases-legals-concurs-de-fotografia-54-sexenni/.

2018-09-03T14:33:31+02:00 Setembre 3rd, 2018|Cultura, Festa, Notícies|