964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella reforça la brigada forestal i mediambiental

Home/Notícies/Societat/Morella reforça la brigada forestal i mediambiental

Morella reforça la brigada forestal i mediambiental

Set persones s’incorporen durant sis mesos per a realitzar tasques de neteja de camins i boscos

L’Oficina de Turisme de Morella i l’Escola de Música també incorporen personal en els pròxims dies dins del Pla d’Ocupació Local

També es publicaran ofertes per a les àrees d’administració, cultura i manteniment d’ací a poc temps

Morella ha incorporat avui set persones a les brigades forestals i mediambientals. D’aquesta manera, a través dels programes del SERVEF s’han contractat aquestos que realitzaran tasques de neteja de camins i boscos durant els següents sis mesos.

El regidor de Desenvolupament Rural i Medi Ambient, Rafa Pallarés, ha destacat que “aquesta brigada s’encarregarà de diferents treballs forestals per a conservar nets els nostres monts i camins, la qual cosa també serveix per a previndre incendis”. A més, l’edil ha explicat que “aquestes incorporacions estan dins de programes d’ocupació del SERVEF, d’aquesta manera, s’ofereixen noves oportunitats a la gent aturada”. Finalment, Rafa ha comentat que “la brigada que comença avui, farà importants treballs en tot el terme municipal i especialment en zones properes als nuclis urbans de Morella i les pedanies”.

A més de la brigada forestal i mediambiental, dins del Pla d’Ocupació Local, altres àrees de treball incorporaran nous treballadors i treballadores. Així, l’Oficina de Turisme i l’Escola de Música afegiran nou personal durant els pròxims dies per tal d’oferir els seus serveis de la millor forma possible. També està previst publicar noves ofertes de treball en les àrees d’administració, cultura i manteniment.

El Pla d’Ocupació Local de l’ajuntament de Morella disposa d’una borsa de treball i sistemes d’informació per a traslladar les ofertes tant públiques com privades. Tota la informació es pot consultar a la pàgina web www.morella.net. A més, aquestes es traslladen al públic a través del servei de WhatsApp municipal Morella Informa i Morella Ocupa’t, així com de manera presencial a les oficines municipals.

2018-10-31T11:42:04+02:00 Octubre 31st, 2018|Notícies, Societat|