964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella rep milers de visitants durant les vacances de Pasqua

Home/Festa, Notícies, Turisme/Morella rep milers de visitants durant les vacances de Pasqua

Morella rep milers de visitants durant les vacances de Pasqua

Quasi 7.000 persones han pujat fins al Castell i 300 autocaravanes han pernoctat des del dijous fins al dilluns

Morella ha tancat el mes de març amb molt bones dades turístiques en tots els seus emplaçaments

Les vacances de Pasqua són un període de molta afluència de gent a Morella. Així, la ciutat ha enregistrat molt bones xifres turístiques durant els dies festius, així com en tot el mes de març en general. Des del dijous fins al dilluns, quasi 7.000 persones han visitat el Castell de Morella i la zona d’autocaravanes ha enregistrat unes 300 places d’aparcament ocupades. Aquestes xifres representen un augment respecte al 2017.

A més, les activitats programades per a aquestos dies a la ciutat també han tingut molta acceptació i participació. D’aquesta manera, la presentació del llibre “Les arrels històriques de la comarca dels Ports o la ruta senderista fins a Xiva han comptat amb un gran nombre de persones” ha comentat l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés. D’altra banda, l’alcalde ha explicat que “Morella s’ha consolidat com a destí turístic en aquesta època de l’any”. A més, ha destacat que “300 autocaravanes han acudit durant aquestos dies a Morella, una xifra molt positiva que mostra l’augment d’aquest tipus de turisme en els últims anys” a més, ha explicat que “realitzarem diferents millores en la zona d’autocaravanes per a oferir un millor servei”. Finalment, l’edil ha volgut “agrair a tot el dispositiu especial d’aquestos dies que han treballat per a condicionar els aparcaments, dirigir el trànsit i informar els i les visitants que s’han apropat a Morella, ja que han sigut uns dies intensos”.

Finalment, durant aquesta setmana la ciutat encara compta amb un elevat nombre de visites, ja que a la Comunitat Valenciana encara és festiu en el calendari escolar. Així, el dispositiu especial en els aparcaments i l’Oficina de Turisme es manté fins al proper dilluns.

Cal recordar que Morella ha estat escollida com una de les 10 localitats que opten a ser Capital del Turisme Rural 2018 del portal web Escapada Rural. Així, a través de l’enllaç www.escapadarural.com/capital-turismo-rural es pot votar perquè la ciutat obtinga aquest reconeixement.

Presentació de Les arrels històriques de la comarca dels Ports

La Sala del Justícia de l’ajuntament de Morella va albergar el passat dissabte la presentació del llibre Les arrels històriques de la comarca dels Ports. Aquest acte va comptar amb una elevada assistència de públic i la participació de Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, Antoni Ripollés, president de la Mancomunitat dels Ports, Ernest Querol, del Centre d’Estudis dels Ports i Vicent Royo, de la Universitat Rovira i Virgili-Centre d’Estudis del Maestrat i autor del llibre. Rhamsés va apuntar que “aquest llibre és una eina molt important per a conéixer més la nostra cultura i la creació d’un nou producte turístic que alberga a tota la comarca”.

2018-04-03T14:28:09+02:00 Abril 3rd, 2018|Festa, Notícies, Turisme|