964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morellanes, morellans i visitants gaudeixen de la senda de la Fàbrica Giner

Home/Cultura, Esport, Notícies, Societat, Turisme/Morellanes, morellans i visitants gaudeixen de la senda de la Fàbrica Giner

Morellanes, morellans i visitants gaudeixen de la senda de la Fàbrica Giner

Aquest matí s’ha realitzat un passeig per la nova senda del complex de la Fàbrica per a divertir-se amb la natura

Aquest matí s’ha inaugurat la nova senda de la Fàbrica Giner amb una ruta a través del seu recorregut de 3,5 quilòmetres. Aquesta senda recorre els indrets del complex  de manera senzilla i sense desnivell que la converteixen en apta per a tots els públics i perfecta per a passejar per la natura dels voltants de Morella. Així, morellanes, morellans i visitants han pogut gaudir d’aquesta nova ruta durant aquesta jornada i dels paisatges que ofereix la Fàbrica Giner.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “es tracta d’una senda senzilla i curta per a poder gaudir de la natura i l’aire lliure amb la família”. A més, l’edil ha comentat que “Morella té un terme municipal molt extens que ofereix gran varietat de possibilitats per a realitzar esport a peu o amb bicicleta”. A més, ha afegit que “la Fàbrica Giner és un paratge amb moltes possibilitats que hem d’aprofitar per a realitzar activitats”. D’aquesta manera, Jorge ha volgut “agrair a tots i totes les persones que s’han animat avui a participar d’aquesta excursió que transcorre pels indrets de la Fàbrica i mostra els seus paisatges”.

La Fàbrica Giner és un antic complex industrial que, avui en dia, alberga la sortida de diferents rutes senderistes i de bicicleta de muntanya. A més, aquest paratge compta amb el parc d’aventura Saltapins amb diversos circuits formats per ponts tibetans i tirolines entre els arbres.

2017-12-08T15:37:00+02:00 Desembre 8th, 2017|Cultura, Esport, Notícies, Societat, Turisme|