964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Picasso a les Sales Gòtiques de l’ajuntament de Morella

Home/Notícies/Cultura/Picasso a les Sales Gòtiques de l’ajuntament de Morella

Picasso a les Sales Gòtiques de l’ajuntament de Morella

Aquest matí s’ha inaugurat la col·lecció Picasso: EL taller de La Califorinie (1955-1960) de la Fundació Bancaixa

Avui també s’ha obert l’exposició Abismes, de l’autora morellana Paqui Fuster, a la Llotja

Morella ha inaugurat, aquest matí, exposicions en totes les sales de l’ajuntament. D’aquesta manera, les Sales Gòtiques alberguen la col·lecció Picasso: El taller de La Californie (1955-1960) de la fundació Bancaixa, mentre que a la Llotja exposa l’autora morellana, Paqui Fuster, sota el títol Abismes. Aquestes es podran visitar durant tot el mes d’agost.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “aquesta exposició de Picasso és molt important i es podrà visitar a l’ajuntament durant el mes d’agost, quan Morella compta amb un major nombre de visitants”. L’edil ha comentat que “a més, també hi ha una mostra de l’art de la morellana Paqui Fuster, molt interessant”. Finalment, Rocío ha aprofitat per a “animar i convidar a morellanes, morellans i visitants a apropar-se a les Sales Gòtiques i la Llotja per a gaudir d’aquestes exposicions que tindrem a Morella durant un temps”.

La Col·lecció de la Fundació Bancaixa compta amb set col·leccions completes de les poques que existeixen al món i que són bàsiques en l’obra del pintor malagueny. Així, Morella compta amb una mostra d’aquestes obres. Així, aquesta fundació ha realitzat durant molts anys un treball d’adquisició i recuperació de l’obra gràfica de Picasso.

2018-08-05T12:46:44+02:00 Agost 5th, 2018|Cultura, Notícies|