964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Visita i reunió amb el President de la Diputació a Morella

Home/Notícies/Societat/Visita i reunió amb el President de la Diputació a Morella

Visita i reunió amb el President de la Diputació a Morella

Els veïns i veïnes de Morella poden utilitzar l’edifici Colomer Zurita per als treballs del 54 Sexenni

En aquest edifici, avancen els treballs de reparació de la teulada i estructura exterior

L’alcalde de Morella i el President de la Diputació també han visitat les obres de la carretera de Xiva

El President de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, i l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, han signat aquest matí el conveni de col·laboració perquè els veïns i veïnes de Morella utilitzen l’edifici Colomer Zurita per a realitzar treballs dels carrers per al 54 Sexenni. D’aquesta manera, Rhamsés ha traslladat al President la necessitat d’un projecte de futur per al Colomer Zurita, el qual s’ha compromés en treballar per a aconseguir aquest objectiu.

L’edifici Colomer Zurita, propietat de la Diputació de Castelló, té greus problemes estructurals des de fa temps. Actualment s’estan realitzant reparacions en l’estructura exterior, ja que la mala execució de les obres anteriors provocava problemes de seguretat en els carrers que envolten l’edifici.

L’alcalde de Morella ha explicat que “l’objectiu que perseguim és que el Colomer Zurita tinga un projecte de futur amb un ús continuat”. Així, Rhamsés ha destacat que “la voluntat d’ambdues administracions ha de ser la de treballar en un projecte perquè aquest edifici torne a viure la seua màxima esplendor i tingue un ús continuat al costat de tot el patrimoni de la ciutat”. D’altra banda, el President de la Diputació ha comentat que “som conscients que aquest edifici ha estat en desús massa temps i hem de treballar en el projecte de futur del mateix”.

Finalment, alcalde i President han mantingut una reunió on han traslladat la seua voluntat de col·laborar per a treballar en la promoció del Sexenni. Aquest se celebra aquest any 2018, del 18 al 27 d’agost, com a festa extraordinària de la ciutat de Morella cada sis anys.

Obres de la carretera de Xiva

La visita de Javier Moliner ha servit també per a conéixer l’evolució de les obres de la carretera de Morella a Xiva, que uneix aquestes dues poblacions i, a més, les pintures rupestres de Morella la Vella. La rehabilitació d’aquesta carretera és una reivindicació històrica de l’ajuntament de Morella i del poble de Xiva pel seu mal estat. Així, Rhamsés ha recordat “la importància que va tindre la reunió celebrada el passat mes d’agost amb els veïns i veïnes de Xiva i els tècnics de les obres per tal de posar solució als problemes que presentava la carretera”. Així, s’han reparat 2,7 quilòmetres d’aquesta carretera que aprofita al màxim l’amplada que permet la carretera i facilita la circulació de la mateixa. L’alcalde ha “agraït la col·laboració dels propietaris dels terrenys confrontants” i ha explicat que les obres es finalitzaran aquest estiu.

2018-03-16T17:04:58+02:00 Març 16th, 2018|Notícies, Societat|