El nostre equip directiu
Els nostres Professors
Aitor Lozano Sanchez
Professor de piano
Nascut a La Vall d’Uixo, Castelló, va cursar els estudis de Piano al conservatori Francesc Peñarroja, i continua tornant-se al Conservatori Superior de Música Joaquin Rodrigo de Valencia. També es graduat en Història i actualment cursa els estudis del Màster d’Educació Secundària.
Pilar Viñals Adell
Professora de guitarra
Título Superior de Guitarra en el Conservatorio Superior de Música «Joaquín Rodrigo» de Valencia.
Experiencia: Profesora de Guitarra durante 11 años en el Conservatorio «Mestre Feliu» de Benicarló y 18 años en la Escuela Muncipal de Música de Morella. Cursos de interpretación con David Russell, Roberto Aussel, Roland Dyens y José Tomás.
Manuel Bernat Castillo
Professor de saxòfon i llenguatge musical
Titulat superior de saxòfon, cursa els estudis de saxòfon al Conservatori Professional “Mestre Tàrrega” i al Conservatori Superior “Salvador Seguí” de Castelló amb els professors Jesús Orón i Santiago Bosch respectivament.
Posteriorment realitza el màster en “Didàctica de la Música” a la UJI. Actualment és professor de saxòfon, bandúrria i llenguatge musical en les escoles de música d’Albocàsser, La Pobla Tornesa, Sant Joan de Moró i Figueroles a més de ser el director de l’Escola municipal de Música de Morella i director de la Banda de Música de Figueroles.
Ha actuat com a solista en diferents poblacions de la província i es compositor de diverses obres i pasdobles per a banda de música.
Arnau Aixa Siurana
Professor de trompeta
Natural de Torreblanca, inicia els seus estudis en la Unió Musical de Torreblanca baix la tutela d’Enrique Llobet. Realitza el grau i premi professional de trompeta en el conservatori Mestre Tàrrega de Castelló amb Juan Serra i Daniel Arlandis; i el grau superior en el Conservatori Superior de Música d’Aragó amb Rubén Marqués i Arturo Garcia; també el Máster de Ensenyances Artístiques en Música de Conjunt Orquesta en el mateix conservatori. Ha format part d’ agrupacions com Brass Band CPMMTC, Orquesta Sinfonica i Banda CSMA, bandes de la província (Orpesa, l’Alcora, Vilafranca etc.); col.labora amb l’Orquesta Sinfónica Ciudad de Zaragoza. Masters/cursos/col.laboracions amb Esteban Batallán, Josep Olcina, Juan Antonio Martínez, Adan Delgado… ; Javier Perianes, Trío Vibrart, Arcadi Volodós, Ópera de Cámara de Navarra, Raphael, Orfeón Donostiarra, David Cooper, etc.
Tania Senent Castellanos
Professora de clarinet
Titulada superior de clarinet, cursa els estudis al Conservatori Professional Mossen Francesc Penyarroja de la Vall d’Uixó i al Conservatori Superior Salvador Seguí de Castelló. Posteriorment realitza el màster d’interpretació i investigació aplicada i el màster en didàctica musical a la Jaume I de Castelló. Com a intèrpret obté el premi final d’ensenyaments professionals i el premi amb menció d’honor de VII Concurs Internacional de clarinet Vila de Montroi. Col•labora en distintes agrupacions de música de cambra per a la difusió del patrimoni musical original i obres d’autors valencians per a clarinet. És professora de clarinet i música de cambra al Conservatori Luis Sanjaime de Montroi, i a les escoles de música de Morella, d’Altura i Miguel Arnau de la Vall d’Uixó.
Jaume Castelló Moragón
Professor de percussió, cor i llenguatge musical
Natural de València, és titulat professional de música a l’especialitat de percussió i és professor a l’Escola Municipal de Música de Morella, a l’Escola Municipal de Música de Loriguilla, a l’Escola de Música de la Unió Musical d’Albalat dels Sorells, a l’Escola de Música Pascual Martínez Llopis de Benifaió i l’Escola de Música de Benifaraig d’on també es Director.
És director de la Banda de Música de la Societat Musical de Benifaraig.
Actualment és estudiant dels graus d’interpretació i pedagogía a l’Escola Superior de Música (ESMAR).Ha estudiat direcció de banda simfònica , destacant els cursos realitzats a la prestigiosa universitat de música “Berklee, College of Music” al seu campus de València. Ha participat com a intèrpret amb diferents orquestres i bandes, destacant la participació en la temporada 2018 com a músic en la Jove Banda Simfónica de la federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i durant el 2018 i 2019 amb la Jove Banda Simfònica de Barcelona.
María José Belenguer
Professora de flauta
Compositora, arranjadora i flautista. Va realitzar els estudis Superiors de música en les especialitats de Flauta travessera i Composició al Conservatori Superior de Castelló. Posteriorment va estudiar el Màster Oficial de Musicoteràpia a la UCV i el Màster de Composició per a Mitjans Audiovisuals al CSKG de Madrid.
Com a compositora ha sigut becada per a assistir a cursos internacionals com la Càtedra Falla o Injuve. Va obtindré el segon premi “Carmelo Alonso Bernaola” en la 23ª edició del premis de Joves compositors Fundació Autor-CNDM 2012. Va ser finalista en la X edició del Premis de música per a mitjans audiovisuals Jerry Goldsmith en la categoria de cançó original. Va obtindre el segon premi en el I Concurs Internacional de Composició per a banda “María Teresa Prieto”. Ha guanyat el premi a Millor música original en el Asians on film Festival 2019.
Actualment compagina el seu treball com a docent amb la composició per a concert i per a mitjans audiovisuals, i amb una intensa activitat com arranjadora, editora i orquestradora.
Vicente Blasco Guerrero
Professor de trombó, bombardí i tuba
És graduat en ensenyaments professionals en l’especialitat de trombó (2013) i en l’especialitat de Tuba (Bombardí) (2017) obtenint per unanimitat el premi extraordinari en aquesta especialitat, al conservatori mestre Tàrrega de Castelló. Graduat en el Grau en mestre/a de primària amb menció en música a la universitat Jaume primer de Castelló (2014). I graduat en el títol superior de música en pedagogia de la Tuba (bombardí) en el conservatori superior de música Salvador Seguí de Castelló (2021).
En l’actualitat treballa des de 2014 com a director, professor de trombó, bombardí, tuba, llenguatge musical i educació musical infantil des dels 3 anys a l’escola de música de la Unió Musical del Grau (Castelló), des de 2017 a l’escola de música Vicent Serrano Gil (l’Alcora), com a professor de trombó, tuba i llenguatge musical, i des de 2019 a l’escola municipal de música de Morella com a professor de trombó, bombardí i tuba, sent director d’aquesta durant el curs 2020-2021. I estudia el màster en interpretació i investigació musical en l’especialitat de Tuba (Bombardí) al Conservatori superior de música de Castelló.
Sergio López Arnau
Professor de oboè, llengutage musical i director de banda Juvenil
Inicia els seus estudis musicals a la Schola Cantorum de la Vall d’Uixó, continuant-los posteriorment als conservatoris professional de la Vall d’uixó i al conservatori superior de Castelló. On acaba amb les màximes qualificacions a l’especialitat d’oboè, obtenint els premis d’honor per unanimitat en els graus professional i superior. És guardonat per la seua trajectòria amb el premi Euterpe de la música de la Comunitat Valenciana.
Amplia els estudis fent un postgrau d’«Expert Universitari en Interpretació per la Universitat Internacional d’Andalucia» amb els professors Stefan Schilli, Françoix Leleux, Mourice Bourgue i Lucas Macias, amb la qualificació d’excel·lent. A més, ha realitzat classes i cursos de perfeccionament amb professors com Salvador Mir, M. Dolors Chiralt, Vicent Llimerà, Jean Louis Capezzali, Andreas Witmann, Hansjorg schellenberger, J. Manuel Lumbreras, Jesús Fuster, Christian Wetzel, Albrecht Mayer, entre d’altres.
Obté els títols de “Màster en Pedagogia Musical i Interpretació” per la Universitat de València, i el “Màster de Recerca en Música” per la VIU.
En la faceta docent ha estat professor a nombroses escoles de música de la Comunitat Valenciana, i diversos conservatoris professionals inclòs el conservatori superior de música de València. També ha impartit diversos cursos de perfeccionament musical.
Com a intèrpret ha col·laborat amb bandes i orquestres professionals com l’orquestra de cambra d’Engelberg, orquestra Consolat de Mar, orquestra simfònica de
València, orquestra de peníscola, Film Symphony Orchestra, orquestra de cambra Concertant, de Barcelona de l’òpera de Sarrià, orquestra de cambra de Granollers, orquestra simfònica de Còrdova, orquestra simfònica del Vallès, orquestra Camerata XXI, banda municipal de València, banda municipal de Castelló etc.
Jose Vicente Castel
Professor de gaita i tabal
Nascut al 1973, apren a tocar la gaita (dolçaina), en 1989, primer de forma autodidacta i després amb els Mestres Cristobal Milián i Julià Pastor.
També ha aprés de Miguel Ferreres, Camilo Ronzano de Sorita i Leoncio Piquer de Forcall .
Apren a tocar el tabal, amb indicacions de Agustin Gasulla.
Des de 1991 ha anat tocant en totes les festes tradicionals de Morella i Els Ports, i per comarques d’Aragó i Catalunya.
A partir de 1993 comença a fer classes particulars de dolçaina a Morella i a partir de 1996 de tabal.
També ha fet classes de Dolçaina i Tabal en Cinctorres, de 1997 a 1999 , i a Forcall de 1998,al 2001, i de 2013 fins l’actualitat.
En l’any 2002comença a fer classes particulars en Alcanar .
En 2005,i de 2011 a 2014 classes a Sant Carles de La Rapita.
Desde el curs 2001-2002 i fins la actualitat, profesor de dolçaina i tabal en la Escola Municipal de Música de Morella.
De 2007 al 2014 professor de dolçaina i tabal en l’ Escola Municipal de Música d’Alcanar
Ha col.laborat amb Gregori Mestre i el grup de dolçainers de “Joventuts Unides” de La Sènia rcuperant els tocs de dolçaina, dels que en va fer la transcripció i es va fer la gravació, material que es inedit.
Ha recopilat música de pobles de la comarca dels Ports de Morella, Ares,Traiguera i Alcanar , dels que ha fet la transcripció, material que es inèdit.
Ha fet xerrades i audicions sobre Musica tradicional en Les trobades de gaiters de la Sènia, per al Aplec dels Ports a Morella i al Early Music Morella.
Ha impartit tallers sobre el repertori de Camilo Ronzano en les jornades “Arundo Donax” de la Puebla de Hijar, i sobre la música tradicional dels Ports en el “sincròniques” en Algemesí.
Ha participat en la grabació de 4 Cd de música tradicional:
“ Musica y Literatura populares en la sierra del Maestrazgo Turolense”
“EL MAESTRAZGO TUROLENSE, música y literatura populares en la primera mitad del siglo XX”
“Sant Antoni i el Dimoni”
Volum 32 de la Fonoteca de materials de la Generalitat Valenciana, tocant la santantonà de Forcall.
Per al I.V.M (Institut Valencià de la Musica) el repertori dels pobles de Forcall,Ortells i Palanques, material que es inedit.
Ha publicat articles en Revistes sobre música tradicional, com la Canya, o la revista “Traiguera”