964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella Lloguer

Home/Morella Lloguer
Morella Lloguer 2019-08-08T14:05:36+02:00
Si t’interessa viure a Morella o a les seues pedanies però no trobes cap lloc on informar-te de les vivendes disponibles, pots preguntar a l’Ajuntament de Morella i nosaltres t’informarem. Si estàs interessat en llogar una vivenda clica en el següent enllaç per descarregar el formulari d’inscripció: Morella Lloguer interessat/da

 Si t’interessa viure a Morella o a les seues pedanies però no trobes cap lloc on informar-te de les vivendes disponibles, pots preguntar a l’Ajuntament de Morella i nosaltres t’informarem.

Si estàs interessat en llogar una vivenda clica en la imatge i plena el formulari.

Tens una vivenda a la localitat o a les pedanies i no saps on pots deixar tota la informació rellevant? Deixa les teues dades i les característiques de l’habitatge a l’Ajuntament de Morella o reompli el següent formulari.

Si tens una vivenda lliure que vols llogar clica en la imatge i plena el formulari.

L’ajuntament de Morella posa en funcionament el servei de Morella Lloguer per a facilitar l’accés a l’habitatge i millorar la comunicació entre aquelles persones que necessiten i les propietàries interessades a arrendar.

     Què és?

Morella Lloguer és un lloc on les persones que busquen una vivenda per a llogar puguen consultar els habitatges disponibles a la localitat amb una petita explicació, fotos, característiques o observacions del propietari. A més, la informació estarà el més actualitzada possible gràcies als propietaris i propietàries, ja que seran qui s’encarregue de posar tota la informació rellevant. Així una volta enregistrat o enregistrada a la web, enviarem la informació dels habitatges disponibles i les seues característiques. Aquest servei és el nexe d’unió entre les persones interessades i les propietàries de les vivendes.

        A qui va dirigit?

A totes les persones que vulguen llogar una vivenda a Morella, la qual estiga en bones condicions i disponible per a posar-se a viure. També per a la gent que busca un lloc a arrendar.

        Altra informació

Aquest espai contindrà informació sobre ajudes al lloguer i més informació en cas d’haver-hi.

També pots adreçar-te a l’Oficina de Turisme de Morella i et proporcionarem més informació sobre Morella Lloguer.