964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

MorellaInforma

Home/MorellaInforma
MorellaInforma 2019-05-10T10:48:46+02:00

L’Ajuntament de Morella, a través de la Regidoria de Noves Tecnologies, oferirà un nou servei d’informació totalment gratuït per a la ciutadania a través de la missatgeria Whatsapp. De la mateixa manera que vam tindre una iniciativa pionera en l’enviament d’sms amb informació local, ara volem aprofitar la multitud de persones usuàries de Whatsapp que hi ha entre el nostre veïnat per tal de fer-los arribar la informació municipal directament a les seues mans.

El servei de missatgeria Whatsapp de l’Ajuntament de Morella, Morella Informa, és una eina de difusió d’informació que busca arribar al major nombre de gent possible, en la major rapidesa o immediatesa que el mateix servei ens permet, i de manera totalment gratuïta per a les persones usuàries. El Whatsapp s’ha convertit en l’eina de comunicació més popular en els últims temps, per tant, hem cregut convenient aprofitar aquesta tirada per tal d’arribar a tothom.

El servei consisteix en un xat unilateral on s’enviaran missatges curts a la comunitat amb informació relativa a agenda d’esdeveniments, serveis municipals, ofertes de treball, etc.

COM DONAR-SE D’ALTA:

El servei i l’alta en Morella Informa són gratuïts. Per donar-se d’alta, només cal seguir els següents passos:

1. Enviar un whatsapp al número 673685929 amb la paraula ALTA, nom i cognoms i DNI.

Exemple: ALTA, Juan Querol Sabater, 22222222X

2. Guardar a l’agenda el número 673685929 per començar a rebre la informació municipal als seus smartphones.

L’alta es produirà dins dels 7 dies laborables següents a comptabilitzar des de la data en què s’ha enviat el missatge.

Amb totes les persones interessades que es donen d’alta en el servei Morella Informa, es crearà una llista de difusió on s’enviaran els missatges. D’aquesta manera, i a diferència d’un grup de xat, els números de telèfon de les persones usuàries quedaran ocults a la vista dels demés, garantint així la protecció de dades.

Per tal de no saturar d’informació als participants se seguiran des de l’Ajuntament unes normes bàsiques d’utilització del servei de missatgeria:

  • S’enviarà un únic whatsapp al dia, excepte en cas de disposar d’una informació d’urgència o d’especial interés, que s’enviarà en qualsevol cas.
  • S’enviaran els missatges de dilluns a diumenge, de 9 h a 21 h, excepte en cas de disposar d’una informació d’urgència o d’especial interés, que s’enviarà en el moment que siga necessari.
  • Les dades de la gent usuària del servei seran introduïdes en una base de dades única i exclusivament per al servei d’informació a través de Whatsapp. Aquestes dades no es facilitaran a cap organisme extern ni tampoc s’utilitzaran per a cap altra gestió.

Aquest servei no és recíproc, és a dir, no es tracta d’un xat de debat o una eina per fer reclamacions, per tant, la recepció de missatges d’alguna de les persones usuàries podrà suposar la baixa automàtica d’aquest del servei Morella Informa, si l’equip administratiu ho considera oportú.

A banda de les notícies des del consistori, aquest servei podrà ser aprofitat per les diferents associacions de Morella, que sols hauran d’enviar la seva informació al mateix número de Whatsapp i, després de ser revisat, el missatge es transmetrà a totes les persones usuàries de Morella Informa.

COM DONAR-SE DE BAIXA:

La persona usuària pot donar-se de baixa del servei en qualsevol moment. Per tal de deixar de rebre els missatges de Morella Informa, s’ha d’enviar un whatsapp al número 673685929 amb la paraula BAIXA.