La festa de disfresses espera a més de 2.000 persones que omplin de color els carrers de la ciutat

El showcooking de la Taverna del Forn tindrà lloc el divendres a les 20.00 hores a la Llotja de l’ajuntament

El dissabte a les 12.00 hores es presentarà el Pla Director de l’Aqüeducte de Morella a la Sala del Justícia

Morella està preparada per a viure un cap de setmana intens amb la celebració del Carnestoltes 2020 el dissabte 29 de febrer. A més, les XVII Jornades de la trufa continuen amb els menús especials als diferents restaurants i altres activitats com el showcooking de la Taverna del Forn el divendres a la Llotja de l’ajuntament.

Cal destacar que el Carnestoltes a Morella és una festa per a tots els públics amb les desfilades de disfresses infantil i sénior durant la vesprada del dissabte, així com l’actuació de l’orquestra Kondor a l’Espai Firal fins a la matinada. Així, la regidora de Joventut i Infància, Judit García, ha destacat que “Carnestoltes és una festa molt participativa on les desfilades de disfresses són les activitats centrals del cap de setmana”. Així, l’edil ha explicat que “després de l’èxit de l’actuació musical dels anys anteriors, hem volgut continuar i repetir amb una orquestra a l’Espai Firal”. Judit també ha comentat que “en finalitzar la desfilada infantil, hi haurà xocolatada i inflables per als xiquets i xiquetes”. Finalment, ha volgut “animar a morellanes, morellans i visitants en participar en el Carnestoltes 2020 que serà una gran festa amb molt d’ambient al carrer”.

XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports

Les XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports continuen fins al 15 de març amb menús especials en els diferents establiments de la comarca. Així, el divendres 28 de febrer tindrà lloc el showcooking de la Taverna del Forn, restaurant de Vilafranca, a la Llotja de l’ajuntament de Morella a les 20.00 hores.

Cal recordar que en aquestes jornades gastronòmiques participen l’Hotel Restaurante Cardenal Ram, Casa Roque, Daluán, La Fonda, La Fonda Morenao, Pizzería Lola, El Mesón del Pastor i Vinatea de Morella, L’Escudella i La Taverna del Forn de Vilafranca i El Faixer de Cinctorres. D’aquesta manera, és temps de degustar els productes que ofereix la nostra terra amb la trufa, el diamant negre dels Ports, com a ingredient estrella dels diferents plats.

Programació del cap de setmana

Morella presenta un cap de setmana de molta activitat amb les XVII Jornades de la Trufa Morella-Els Ports, Carnestoltes 2020, així com activitats esportives i culturals.

El divendres 28 de febrer tindrà lloc el showcooking de La Taverna del Forn a la Llotja de l’ajuntament a les 20.00 hores. El dissabte és el dia amb més activitat i comença amb classes de ioga a les 10.00 hores al Centre Jove i a les 16.00 hores al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. A més, a les 12.00 hores, la Sala del Justícia acollirà la presentació del Pla Director de l’Aqüeducte de Morella. La vesprada del dissabte està centrada en Carnestoltes. Així, a les 16.00 hores eixirà la desfilada de disfresses infantil des de la plaça Colom  i acabarà amb inflables i xocolatada a l’Espai Firal. A les 20.00 hores tindrà lloc la desfilada sénior des de Sant Miquel. Finalment, l’orquestra Kondor actuarà a l’Espai Firal per a posar punt final a aquesta jornada.

Agenda

[tribe_events_list limit = “8”]

Torna Morella negra com la trufa

La vuitena edició del festival gastro-literari recupera el format complet amb la degustació de pinxos per a acompanyar les taules i activitats L’acte inaugural tindrà lloc el divendres 3 de març a les 19.30 hores al Teatre Municipal Jon Sistiaga, Mercedes Rodrígo,...

Morella celebrarà Carnestoltes 2023 el 25 de febrer

Aquesta festa tradicional recupera la programació completa amb les desfilades de disfresses i actuacions musicals Les activitats infantils comencen a les 16.00 h amb cercavila des de la Plaça Colom i inflables, xocolate i prima a l’Espai Firal La ciutat de Morella...

Les 20 jornades de la trufa Morella-Els Ports arranquen el divendres

Menús especials, visites temàtiques, tallers i el festival literari Morella negra com la trufa omplin l’agenda fins al diumenge 12 de març La inauguració tindrà lloc el divendres 27 de gener a les 19.00 hores a l’ajuntament amb la presentació de totes les activitats,...

Morella encén les llums de Nadal

A les 20.15 hores començarà la gran festa amb la Perkutada des de Sant Miquel Primer tindrà lloc la concentració Morella amb Ucraïna amb lectura d’un manifest contra la guerra Morella entrarà plenament en la temporada de Nadal amb la festa d’encesa de la il·luminació...