La Junta de Govern Local, seguint les indicacions de les autoritats competents, davant de la situació produïda pel Coronavirus, ha pres les següents decisions relatives a serveis públics municipals TENINT EFECTE A PARTIR DE DEMÀ DIVENDRES, 13 DE MARÇ, O DE LA DATA INDICADA, EN EL SEU CAS. Estes mesures es mantindran de forma indefinida mentre continua la situació i les indicacions actuals. En cas de produir-se algun canvi, s’informarà degudament a la població.

SUSPENSIÓ D’ACTIVITATS I TANCAMENT D’ESPAIS MUNICIPALS. Es mantindrà OBERT l’Ajuntament de Morella. La resta de serveis queden afectats

 • Suspensió de tots els actes públics programats, com a mínim, fins al 22 de març inclòs.
 • Suspensió de la cessió d’ús d’espais municipals per a la celebració de qualsevol activitat o reunió per part d’associacions i altres entitats (Casa Ciurana, Sales Gòtiques, Teatre Municipal, locals d’assaig…).
 • Tancament al públic de l’Edifici Fundació Caixa Castelló amb la suspensió dels serveis, ludoteca (El Club) i Biblioteca Municipal.
 • Tancament de l’Escola Municipal de Música.
 • Tancament del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I.
 • Tancament de les instal·lacions esportives de la Fàbrica Giner.
 • Tancament i suspensió del servei del Casal Jove.
 • Tancament dels centres de jubilats de Morella (Casa Ciurana), de Xiva i d’Ortells.
 • Suspensió de l’activitat de les Unitats de Respir de Xiva i d’Ortells.
 • Tancament al públic del Castell de Morella, Museu Temps de Dinosaures, Museu del Sexenni, Sales Gòtiques, Presó, Torres de Sant Miquel.
 • Tancament al públic de l’Oficina de Turisme.
 • La Conselleria d’Educació ha suspès l’activitat educativa al col·legi i l’IES, a partir del dilluns 16 de març. A l’igual, des de l’Ajuntament se suspèn, en la mateixa data l’activitat educativa en: Escola Infantil, Centre Formatiu (anglès), FPA i Universitat de Majors.

REFORÇ DE SERVEIS

 • S’habilita a l’alcaldia i la regidoria de serveis municipals a implementar la reorganització d’horaris i tasques per reforçar els serveis de neteja en els edificis municipals.
 • S’habilita a l’alcaldia i la regidoria de protecció ciutadana a implementar la reorganització d’horaris i tasques per reforçar els serveis de la Policia Local.

ALTRES MESURES

 • Seguiment del protocol, segons les autoritats sanitàries, de l’assistència al Centre de Dia. NO fer visites al Centre.
 • Suspensió dels serveis complementaris del Centre de Dia, excepte el transport per als usuaris i el menjador al qual s’establirà un tracte diferenciat.
 • Se suspenen les reunions de personal tant en Morella com fora, que suposen el trasllat de persones entre poblacions i es realitzaran, si és possible, via telemàtica.
 • Coordinació d’informació i atenció amb el servei de Teleassistència de Creu Roja.
 • Informar a la població i a les entitats afectades de les mesures preses, així com de les recomanacions de les autoritats sanitàries.
 • Per part de la Policia Local col·locar cartells informatius a tots els edificis i serveis afectats.

TELÈFON ATENCIÓ AJUNTAMENT DE MORELLA – 964160034 – [email protected]

REBEU LES ALERTES I NOTIFICACIONS OFICIALS VIA WHATSAPP A TRAVÉS DEL SERVEI MORELLA INFORMA 673685929

PREGUEM ATENDRE A LES INFORMACIONS OFICIALS, SEGUIR TOTES LES RECOMANACIONS I NO DIFONDRE INFORMACIONS NO CONTRASTADES.

INFORMACIÓ ACTUALITZADA SOBRE EL CORONAVIRUS EN LA WEB DE LA CONSELLERIA DE SANITAT UNIVERSAL I SALUT PÚBLICA

http://www.san.gva.es/web_estatica/index_va.html

Agenda

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Morella amplia les activitats turístiques amb una gimcana digital

Aquesta compta amb 12 proves al voltant de la Decisió del Papa Luna durant el Cisma d’Occident, les quals recorren diferents punts de la ciutat La Gimkana Digital Turística és una activitat familiar que utilitza el smartphone per a seguir les pistes i resoldre els...

XXXVIII Festival internacional de Música de Morella Ricardo Miravet

Diumenge 8 d’agost 20.00 h. Basílica Arxiprestal. Recital d’orgue a càrrec de Montserrat Torrent, Catedràtica emèrita d’orgue del Conservatori de Barcelona, Premi Nacional de Música i Doctora Honoris Causa por la U.A. Barcelona. Dilluns 9 d’agost 18.00 h. Sala del...

Morella Negra en versió d’estiu per al 5 de juny

Avui han presentat el nou format Morella tuber aestivum, en el qual participaran Isabel Arranz, Carlos Quílez, Josep Maria Pijuan i Joan Miquel Capell Cal reservar les entrades de manera anticipada a través d’entradium.com La ciutat de Morella recupera, a poc a poc,...

X Early Music Morella del 16 al 22 de juliol

Divendres 16 de juliol 19.30 h. Santa Maria a càrrec de Capella de Ministrers, Cor de la Generalitat Valenciana, Dir. Carles Magraner. Església Arxiprestal de Santa Maria. Informació i venda d’entrades. 22.30 h. Tiranno Amor a càrrec de Marta Almajano i Pablo...

Menjar per a emportar-se

Establiments de Morella que ofereixen el servei de Menjar per a emportar-se.Bar Prats ESMORZARS · DINARS · SOPARS Esmorzars a partir de les 10.00 h. Comandes per a sopar abans de les 20.30 h.Verge del Pilar, 24 964 16 01 60Adolfo's ESMORZARS · DINARS Les comandes...

Morella a la portada de Castelló mola

Castelló mola és una revista que realitza l'alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, Informació i Assistències Turístiques de l'Escola d'Hostaleria i Turisme Consta Azahar (COSDA). Es tracta d'un projecte formatiu que combina l'aprenentatge dels i les...