La Junta de Govern Local, seguint les indicacions de les autoritats competents, davant de la situació produïda pel Coronavirus, ha pres les següents decisions relatives a serveis públics municipals TENINT EFECTE A PARTIR DE DEMÀ DIVENDRES, 13 DE MARÇ, O DE LA DATA INDICADA, EN EL SEU CAS. Estes mesures es mantindran de forma indefinida mentre continua la situació i les indicacions actuals. En cas de produir-se algun canvi, s’informarà degudament a la població.

SUSPENSIÓ D’ACTIVITATS I TANCAMENT D’ESPAIS MUNICIPALS. Es mantindrà OBERT l’Ajuntament de Morella. La resta de serveis queden afectats

 • Suspensió de tots els actes públics programats, com a mínim, fins al 22 de març inclòs.
 • Suspensió de la cessió d’ús d’espais municipals per a la celebració de qualsevol activitat o reunió per part d’associacions i altres entitats (Casa Ciurana, Sales Gòtiques, Teatre Municipal, locals d’assaig…).
 • Tancament al públic de l’Edifici Fundació Caixa Castelló amb la suspensió dels serveis, ludoteca (El Club) i Biblioteca Municipal.
 • Tancament de l’Escola Municipal de Música.
 • Tancament del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I.
 • Tancament de les instal·lacions esportives de la Fàbrica Giner.
 • Tancament i suspensió del servei del Casal Jove.
 • Tancament dels centres de jubilats de Morella (Casa Ciurana), de Xiva i d’Ortells.
 • Suspensió de l’activitat de les Unitats de Respir de Xiva i d’Ortells.
 • Tancament al públic del Castell de Morella, Museu Temps de Dinosaures, Museu del Sexenni, Sales Gòtiques, Presó, Torres de Sant Miquel.
 • Tancament al públic de l’Oficina de Turisme.
 • La Conselleria d’Educació ha suspès l’activitat educativa al col·legi i l’IES, a partir del dilluns 16 de març. A l’igual, des de l’Ajuntament se suspèn, en la mateixa data l’activitat educativa en: Escola Infantil, Centre Formatiu (anglès), FPA i Universitat de Majors.

REFORÇ DE SERVEIS

 • S’habilita a l’alcaldia i la regidoria de serveis municipals a implementar la reorganització d’horaris i tasques per reforçar els serveis de neteja en els edificis municipals.
 • S’habilita a l’alcaldia i la regidoria de protecció ciutadana a implementar la reorganització d’horaris i tasques per reforçar els serveis de la Policia Local.

ALTRES MESURES

 • Seguiment del protocol, segons les autoritats sanitàries, de l’assistència al Centre de Dia. NO fer visites al Centre.
 • Suspensió dels serveis complementaris del Centre de Dia, excepte el transport per als usuaris i el menjador al qual s’establirà un tracte diferenciat.
 • Se suspenen les reunions de personal tant en Morella com fora, que suposen el trasllat de persones entre poblacions i es realitzaran, si és possible, via telemàtica.
 • Coordinació d’informació i atenció amb el servei de Teleassistència de Creu Roja.
 • Informar a la població i a les entitats afectades de les mesures preses, així com de les recomanacions de les autoritats sanitàries.
 • Per part de la Policia Local col·locar cartells informatius a tots els edificis i serveis afectats.

TELÈFON ATENCIÓ AJUNTAMENT DE MORELLA – 964160034 – ajuntament@morella.net

REBEU LES ALERTES I NOTIFICACIONS OFICIALS VIA WHATSAPP A TRAVÉS DEL SERVEI MORELLA INFORMA 673685929

PREGUEM ATENDRE A LES INFORMACIONS OFICIALS, SEGUIR TOTES LES RECOMANACIONS I NO DIFONDRE INFORMACIONS NO CONTRASTADES.

INFORMACIÓ ACTUALITZADA SOBRE EL CORONAVIRUS EN LA WEB DE LA CONSELLERIA DE SANITAT UNIVERSAL I SALUT PÚBLICA

http://www.san.gva.es/web_estatica/index_va.html

Agenda

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Morella s’adhereix al ‘Responsible Tourism’

‘Responsible Tourism’ és un distintiu del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme per a garantir la salut amb guies específiques per a cada establiment o empresa L’Oficina de Turisme i diferents establiments de la ciutat es comprometen a seguir les pràctiques de...

El Trails Denes de Morella reobre les inscripcions

Aquesta competició se celebrarà el 5 de setembre amb tres distàncies diferents de 14K, 25K i 45K al llarg del terme de Morella Les inscripcions estan obertes a través de la pàgina web http://hj-crono.es/trails-denes-de-morella La prova de muntanya Trails Denes de...

Morella obre pràcticament tots els seus serveis turístics

La Presó del S. XIV obre aquest cap de setmana i s’uneix al Castell, el Museu Temps de Dinosaures i Saltapins entre altres activitats turístiques Bars, restaurants, hotels, cases rurals, comerços i establiments ofereixen els seus productes i serveis El parc d’aventura...

Morella candidata a destí family friendly 2020

La ciutat ha estat escollida pel portal Vrbo (antiga HomeAway) en la categoria d’entorns rurals Cal votar al portal web de Vrbo www.vrbo.com/es-es/info/destinos-family-friendly-2020 Morella aposta per l’activitat familiar amb alguns atractius turístics com el parc...

Morella augmenta l’obertura de serveis turístics i establiments

Saltapins, el Castell de Morella i el Museu Temps de Dinosaures estan oberts al públic i segueixen les mesures i protocols de seguretat enfront de la COVID-19 L’activitat comercial i hostalera augmenta amb més bars, restaurants i comerços oberts Morella veu com obrin...

Regala Morella per a incentivar el comerç local

Morella sortejarà Regala Morella totes les setmanes entre veïnes, veïns i visitants Suprimeixen les despeses de gestió de Regala Morella per als establiments i les assumirà l’ajuntament Aquesta és una acció dins de la campanya Ara més que mai, comerç local impulsada...