Aquestes albergaran una nova exposició de cotxes a escala de la col·lecció que Manolo Querol va donar a l’ajuntament

Morella ha iniciat la seua agenda del mes d’agost amb molta participació en els actes del diumenge

Les Torres de Sant Miquel de Morella tornen a obrir les seues portes al públic. Aquest monument s’uneix a partir d’ara a la resta de l’oferta cultural i turística de la ciutat junt amb el Castell, el Museu Temps de Dinosaures, la Presó del segle XIV, les Sales Gòtiques de l’ajuntament i la Basílica Arxiprestal. A més, aquestes albergaran l’exposició de la col·lecció de cotxes a escala que Manolo Querol va donar al poble fa uns anys. La col·lecció compren 163 rèpliques de models des de l’any 1931 fins als 2000, de les quals estaran exposades 100.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “les Torres de Sant Miquel estaven tancades al públic des que es va decretar el primer Estat d’Alarma de la pandèmia de la COVID-19, i ara tenim l’oportunitat de tornar-les a obrir amb un contingut renovat que se suma a la seua importància patrimonial”. L’edil ha explicat que “Manolo Querol va fer una magnífica donació al poble de Morella i que ara la podrem tornar a disfrutar en un espai tan emblemàtic com són les Torres de Sant Miquel”. Finalment, Rhamsés ha volgut “animar a totes i tots a visitar aquestes torres que formen la porta principal a la ciutat i l’exposició de cotxes que alberga a partir d’ara”.

Inici de les activitats d’agost

Aquest cap de setmana han començat les activitats culturals i festives del mes d’agost a Morella amb molta participació. Així, la Llotja de l’ajuntament i les seues Sales Gòtiques van albergar les inauguracions de les exposicions Bordados de Diamante i Un món de mirades on la gent es va apropar a conéixer les obres amb la presència de Montse Ripollés, autora de la primera, i Miguel Ángel Troncho, de la segona. El cap de setmana va finalitzar amb un acte d’homenatge a les poetesses anònimes de Morella amb l’actuació del grup local La Disbauxa. L’acte i organitzat pel Grup de Dones dels Ports va comptar també amb una gran afluència de gent al Jardí dels Poetes.

Agenda

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Morella amplia els horaris de tota la xarxa del castell i museus

Tots els espais municipals estaran oberts de dilluns a diumenge durant el mes d’agost i es reobre la Presó del segle XIV La ciutat de Morella encara l’arribada del mes d’agost amb l’ampliació d’horaris de visita en tota la xarxa del castell i museus. D’aquesta manera,...

Morella entra en la setmana del Festival Literari

Carles Francino, va entrevistar ahir a la directora del festival, Elena Moya, a La Ventana de la Cadena SER Totes les activitats i panells són gratuïts i es poden reservar les entrades al portal Escena Online Arriba la setmana del Festival Literari de Morella que se...