Torna a Morella

Morella és una ciutat que fa molts anys que acull als i les visitants que vénen a disfrutar de tot el que ofereix. Al llarg del temps s’ha convertit en un destí turístic habitual per a molta gent atreta pel seu ric patrimoni arquitectònic i cultural.

Visita Morella de forma segura i coneix els horaris d’obertura dels monuments i museus de la ciutat.

Torna a submergir-te en la història

Òbviament, quan parlem de Morella no podem deixar de costat el seu castell i les muralles que l’envolten, què ja impacten als i les visitants quan arriben per la carretera. La Basílica Arxiprestal, els característics carrers porticats o l’edifici de l’ajuntament amb la presó del segle XIV són altres exemples de l’oferta monumental amb la qual compta. Però Morella ofereix molt més que els monuments construïts al llarg de la seua història.

Torna a trobar-te amb la natura

La ciutat està rodejada de boscos i paratges naturals, amb els quals gaudir de la tranquil·litat a l’aire lliure. Allotjaments enclavats en plena naturalesa són perfectes per a desconnectar del dia a dia i descansar. Una llarga llista d’hotels, cases rurals, pisos turístics es poden escollir dins i fora de les muralles. També una zona d’autocaravanes permet pernoctar amb aquestos vehicles molt prop del nucli urbà.

Torna a viure l’aventura

El contacte amb la natura també té una vessant d’aventura i esport a través de les moltes rutes senderistes del terme municipal. Aquesta és una activitat cada vegada més demandada amb camins i sendes per a tota la família. La bici de muntanya és bona companya per a recórrer aquestes i moltes altres rutes més específiques de BTT. A més, el sector empresarial també ofereix activitats a l’aire lliure com passejos a cavall, per exemple.

Torna a degustar la gastronomia

Paga la pena conéixer la gastronomia local. Productes de proximitat i qualitat marquen la part més tradicional d’aquesta amb els plats de tota la vida amb corder, vedella o porc. També els embotits i formatges o les croquetes morellanes s’han de provar quan visites la ciutat i no anar-se’n sense un dolcet. Flaons, quallades i altres dolços amb ametlles o mel són típics d’aquesta zona. A més, aquests plats tradicionals es combinen amb la cuina d’avantguarda per a oferir una gastronomia rica i variada.

Agenda

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Morella amplia els horaris de tota la xarxa del castell i museus

Tots els espais municipals estaran oberts de dilluns a diumenge durant el mes d’agost i es reobre la Presó del segle XIV La ciutat de Morella encara l’arribada del mes d’agost amb l’ampliació d’horaris de visita en tota la xarxa del castell i museus. D’aquesta manera,...

Morella entra en la setmana del Festival Literari

Carles Francino, va entrevistar ahir a la directora del festival, Elena Moya, a La Ventana de la Cadena SER Totes les activitats i panells són gratuïts i es poden reservar les entrades al portal Escena Online Arriba la setmana del Festival Literari de Morella que se...