Divendres 16 de juliol

19.30 h. Santa Maria a càrrec de Capella de Ministrers, Cor de la Generalitat Valenciana, Dir. Carles Magraner. Església Arxiprestal de Santa Maria. Informació i venda d’entrades.

22.30 h. Tiranno Amor a càrrec de Marta Almajano i Pablo Márquez. Església de Sant JoanInformació i venda d’entrades.

Dissabte 17 de juliol

13.00 h. El Llibre de les Bèsties a càrrec de Capella de Ministrers, Carles Magraner i Toni Aparisi. Teatro Municipal. Informació i venda d’entrades.

19.30 h. Bureo, encontre de música i dansa tradicional. Plaça de bous. Entrada lliure.

22.30 h. Veus i històries de dones a càrrec de Patrizia Bovi. Esgésia del Colomer Zurita. Informació i venda d’entrades.

Dimenge 18 de juliol

13.00 h. Sub tuum praesidium a càrrec de Pablo Márquez (orque històric de Turull). Església Arxiprestal de Santa MariaInformació i venda d’entrades.

19.30 h. Pianto della Madonna. Selva morale e spirituale. Claudio Monteverdi a càrrec de l’Acadèmia Capella de Ministrers. Església Arxiprestal de Santa Maria. Informació i venda d’entrades.

Dilluns 19 de juliol

19.30 hAttraversando la peste a càrrec de Nuria Sanromà, Silke Gwendolyn Schulze, David Yacus i Pablo Márquez. Església de Sant JoanInformació i venda d’entrades.

Dimarts 20 de juliol

19.30 h. Tastar de corde a càrrec d’Eduardo Egüez i Robert Cases (vihuelas). Església del Colomer ZuritaInformació i venda d’entrades.

22.30 h. Sorvolando il Mediterraneo a càrrec de Claudio Astronio (clau). Església de Sant JoanInformació i venda d’entrades.

Dimecres 21 de juliol

19.30 h. Devotion to our Lady a càrrec del cor de Early Music Morella, Marco García de Paz i Francesc Gamón. Església Arxiprestal de Santa MariaInformació i venda d’entrades.

22.30 h. Abans de la Llum a càrrec de Toni Aparisi i Dança Early Music Morella. Teatre MunicipalInformació i venda d’entrades.

Dijous 22 de juliol

12.00 h. Bassa capella, concert final d’alumnat de cant, polifonia, violes, guitarres i violes. Teatre MunicipalInformació i venda d’entrades.

19.30 h. La Dansa de la Mort. Concert de cloenda amb cant gregorià, polifonia, cants mediterranis, cant coral, percussió i colla de música tradicional. Església Arxiprestal de Santa MariaInformació i venda d’entrades.

Agenda

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Morella amplia els horaris de tota la xarxa del castell i museus

Tots els espais municipals estaran oberts de dilluns a diumenge durant el mes d’agost i es reobre la Presó del segle XIV La ciutat de Morella encara l’arribada del mes d’agost amb l’ampliació d’horaris de visita en tota la xarxa del castell i museus. D’aquesta manera,...

Morella entra en la setmana del Festival Literari

Carles Francino, va entrevistar ahir a la directora del festival, Elena Moya, a La Ventana de la Cadena SER Totes les activitats i panells són gratuïts i es poden reservar les entrades al portal Escena Online Arriba la setmana del Festival Literari de Morella que se...