Divendres 16 de juliol

19.30 h. Santa Maria a càrrec de Capella de Ministrers, Cor de la Generalitat Valenciana, Dir. Carles Magraner. Església Arxiprestal de Santa Maria. Informació i venda d’entrades.

22.30 h. Tiranno Amor a càrrec de Marta Almajano i Pablo Márquez. Església de Sant JoanInformació i venda d’entrades.

Dissabte 17 de juliol

13.00 h. El Llibre de les Bèsties a càrrec de Capella de Ministrers, Carles Magraner i Toni Aparisi. Teatro Municipal. Informació i venda d’entrades.

19.30 h. Bureo, encontre de música i dansa tradicional. Plaça de bous. Entrada lliure.

22.30 h. Veus i històries de dones a càrrec de Patrizia Bovi. Esgésia del Colomer Zurita. Informació i venda d’entrades.

Dimenge 18 de juliol

13.00 h. Sub tuum praesidium a càrrec de Pablo Márquez (orque històric de Turull). Església Arxiprestal de Santa MariaInformació i venda d’entrades.

19.30 h. Pianto della Madonna. Selva morale e spirituale. Claudio Monteverdi a càrrec de l’Acadèmia Capella de Ministrers. Església Arxiprestal de Santa Maria. Informació i venda d’entrades.

Dilluns 19 de juliol

19.30 hAttraversando la peste a càrrec de Nuria Sanromà, Silke Gwendolyn Schulze, David Yacus i Pablo Márquez. Església de Sant JoanInformació i venda d’entrades.

Dimarts 20 de juliol

19.30 h. Tastar de corde a càrrec d’Eduardo Egüez i Robert Cases (vihuelas). Església del Colomer ZuritaInformació i venda d’entrades.

22.30 h. Sorvolando il Mediterraneo a càrrec de Claudio Astronio (clau). Església de Sant JoanInformació i venda d’entrades.

Dimecres 21 de juliol

19.30 h. Devotion to our Lady a càrrec del cor de Early Music Morella, Marco García de Paz i Francesc Gamón. Església Arxiprestal de Santa MariaInformació i venda d’entrades.

22.30 h. Abans de la Llum a càrrec de Toni Aparisi i Dança Early Music Morella. Teatre MunicipalInformació i venda d’entrades.

Dijous 22 de juliol

12.00 h. Bassa capella, concert final d’alumnat de cant, polifonia, violes, guitarres i violes. Teatre MunicipalInformació i venda d’entrades.

19.30 h. La Dansa de la Mort. Concert de cloenda amb cant gregorià, polifonia, cants mediterranis, cant coral, percussió i colla de música tradicional. Església Arxiprestal de Santa MariaInformació i venda d’entrades.

Agenda

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Les Torres de Sant Miquel tornen a obrir-se al públic

Aquestes albergaran una nova exposició de cotxes a escala de la col·lecció que Manolo Querol va donar a l’ajuntament Morella ha iniciat la seua agenda del mes d’agost amb molta participació en els actes del diumengeLes Torres de Sant Miquel de Morella tornen a obrir...

Morella amplia les activitats turístiques amb una gimcana digital

Aquesta compta amb 12 proves al voltant de la Decisió del Papa Luna durant el Cisma d’Occident, les quals recorren diferents punts de la ciutat La Gimkana Digital Turística és una activitat familiar que utilitza el smartphone per a seguir les pistes i resoldre els...

XXXVIII Festival internacional de Música de Morella Ricardo Miravet

Diumenge 8 d’agost 20.00 h. Basílica Arxiprestal. Recital d’orgue a càrrec de Montserrat Torrent, Catedràtica emèrita d’orgue del Conservatori de Barcelona, Premi Nacional de Música i Doctora Honoris Causa por la U.A. Barcelona. Dilluns 9 d’agost 18.00 h. Sala del...

Morella Negra en versió d’estiu per al 5 de juny

Avui han presentat el nou format Morella tuber aestivum, en el qual participaran Isabel Arranz, Carlos Quílez, Josep Maria Pijuan i Joan Miquel Capell Cal reservar les entrades de manera anticipada a través d’entradium.com La ciutat de Morella recupera, a poc a poc,...

Menjar per a emportar-se

Establiments de Morella que ofereixen el servei de Menjar per a emportar-se.Bar Prats ESMORZARS · DINARS · SOPARS Esmorzars a partir de les 10.00 h. Comandes per a sopar abans de les 20.30 h.Verge del Pilar, 24 964 16 01 60Adolfo's ESMORZARS · DINARS Les comandes...

Morella a la portada de Castelló mola

Castelló mola és una revista que realitza l'alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, Informació i Assistències Turístiques de l'Escola d'Hostaleria i Turisme Consta Azahar (COSDA). Es tracta d'un projecte formatiu que combina l'aprenentatge dels i les...