Diumenge 8 d’agost

20.00 h. Basílica Arxiprestal. Recital d’orgue a càrrec de Montserrat Torrent, Catedràtica emèrita d’orgue del Conservatori de Barcelona, Premi Nacional de Música i Doctora Honoris Causa por la U.A. Barcelona.

Dilluns 9 d’agost

18.00 h. Sala del Justícia de l’Ajuntament de MorellaConferència Dones compositores en la literatura per a violí i piano a càrrec del Duo Dalí format per Fernando Pascual i Aida Velert.

20.00 h. Basílica Arxiprestal. Recital d’orgue Una mirada en la distància… a càrrec d’Arturo Barba, Organista principal del Palau de la Música de València.

Dimarts 10 d’agost

Visites guiades i audicions d’orgue.

11.00 h, 12.30 h i 17.00 h. Basílica Arxiprestal. Visita guiada a l’orgue a càrrec d’Arturo Barba, Organista Palau de la Música de València.

20.00 h. Teatre Municipal. El DUO DALÍ interpreta De… un matí de primavera. Música per a violí i piano escrita per dones amb Fernando PascualCatedràtic de violí Conserv. Superior de Granada i Aida VelertCatedràtica Repertorista Conserv. Superior de València. Obres de Lili Boulanger, Clara Schumann, Dorothy Howell, Amy Beach, Matilde Salvador.

Dimecres 11 d’agost

20.00 h. Basílica Arxiprestal. Recital d’orgue a càrrec de Federica Iannella, Organista titular de Senigallia (Itàlia).

Dijous 12 d’agost

18.00 h. Sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella. Conferència i presentació del CD Lamentatio. 300 aniversari del naixement de Pasqual Fuentes (Aldaia, 1721 – València, 1768) a càrrec de Francesc ValldecabresDirector de Música Trobada.

20.00 h. Basílica Arxiprestal. Recital d’orgue La trompeta Real entre Bach i Mozart a càrrec de Johannes SkudlikMunich. Organista titular de Landsberg (Alemanya).

Divendres 13 d’agost

20.00 h. Basílica Arxiprestal. Concert de cloenda Música trobada LAMENTATIO. 300 aniversari del naixement de Pasqual Fuentes (Aldaia, 1721 – València, 1768) a càrrec d’Enrique Llorens, violí, Ignasi Jordà, clave, Regina Fuentes, cello, Pilar MoralCarmina Sánchez, sopranos i Francesc Valldecabres, direcció.

Agenda

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Morella amplia els horaris de tota la xarxa del castell i museus

Tots els espais municipals estaran oberts de dilluns a diumenge durant el mes d’agost i es reobre la Presó del segle XIV La ciutat de Morella encara l’arribada del mes d’agost amb l’ampliació d’horaris de visita en tota la xarxa del castell i museus. D’aquesta manera,...

Morella entra en la setmana del Festival Literari

Carles Francino, va entrevistar ahir a la directora del festival, Elena Moya, a La Ventana de la Cadena SER Totes les activitats i panells són gratuïts i es poden reservar les entrades al portal Escena Online Arriba la setmana del Festival Literari de Morella que se...