Diumenge 8 d’agost

20.00 h. Basílica Arxiprestal. Recital d’orgue a càrrec de Montserrat Torrent, Catedràtica emèrita d’orgue del Conservatori de Barcelona, Premi Nacional de Música i Doctora Honoris Causa por la U.A. Barcelona.

Dilluns 9 d’agost

18.00 h. Sala del Justícia de l’Ajuntament de MorellaConferència Dones compositores en la literatura per a violí i piano a càrrec del Duo Dalí format per Fernando Pascual i Aida Velert.

20.00 h. Basílica Arxiprestal. Recital d’orgue Una mirada en la distància… a càrrec d’Arturo Barba, Organista principal del Palau de la Música de València.

Dimarts 10 d’agost

Visites guiades i audicions d’orgue.

11.00 h, 12.30 h i 17.00 h. Basílica Arxiprestal. Visita guiada a l’orgue a càrrec d’Arturo Barba, Organista Palau de la Música de València.

20.00 h. Teatre Municipal. El DUO DALÍ interpreta De… un matí de primavera. Música per a violí i piano escrita per dones amb Fernando PascualCatedràtic de violí Conserv. Superior de Granada i Aida VelertCatedràtica Repertorista Conserv. Superior de València. Obres de Lili Boulanger, Clara Schumann, Dorothy Howell, Amy Beach, Matilde Salvador.

Dimecres 11 d’agost

20.00 h. Basílica Arxiprestal. Recital d’orgue a càrrec de Federica Iannella, Organista titular de Senigallia (Itàlia).

Dijous 12 d’agost

18.00 h. Sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella. Conferència i presentació del CD Lamentatio. 300 aniversari del naixement de Pasqual Fuentes (Aldaia, 1721 – València, 1768) a càrrec de Francesc ValldecabresDirector de Música Trobada.

20.00 h. Basílica Arxiprestal. Recital d’orgue La trompeta Real entre Bach i Mozart a càrrec de Johannes SkudlikMunich. Organista titular de Landsberg (Alemanya).

Divendres 13 d’agost

20.00 h. Basílica Arxiprestal. Concert de cloenda Música trobada LAMENTATIO. 300 aniversari del naixement de Pasqual Fuentes (Aldaia, 1721 – València, 1768) a càrrec d’Enrique Llorens, violí, Ignasi Jordà, clave, Regina Fuentes, cello, Pilar MoralCarmina Sánchez, sopranos i Francesc Valldecabres, direcció.

Agenda

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

El Museu Temps de Dinosaures es modernitza amb una gimcana virtual

Aquesta compta amb diferents proves per a interactuar amb els elements del museu i desxifrar les pistes La revista científica internacional Diversity ha publicat un nou estudi sobre l’Iguanodon bernissartensis de Morella i Els Ports El Museu Temps de Dinosaures de...

Les Torres de Sant Miquel tornen a obrir-se al públic

Aquestes albergaran una nova exposició de cotxes a escala de la col·lecció que Manolo Querol va donar a l’ajuntament Morella ha iniciat la seua agenda del mes d’agost amb molta participació en els actes del diumengeLes Torres de Sant Miquel de Morella tornen a obrir...

Morella amplia les activitats turístiques amb una gimcana digital

Aquesta compta amb 12 proves al voltant de la Decisió del Papa Luna durant el Cisma d’Occident, les quals recorren diferents punts de la ciutat La Gimkana Digital Turística és una activitat familiar que utilitza el smartphone per a seguir les pistes i resoldre els...

Morella Negra en versió d’estiu per al 5 de juny

Avui han presentat el nou format Morella tuber aestivum, en el qual participaran Isabel Arranz, Carlos Quílez, Josep Maria Pijuan i Joan Miquel Capell Cal reservar les entrades de manera anticipada a través d’entradium.com La ciutat de Morella recupera, a poc a poc,...