Saluda de l’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés Puig

Bon dia veïns i veïnes de La Pobleta,

M’adreço a vosaltres, un any més, però en esta ocasió en unes circumstàncies ben diferents. Com sabeu, el maleit Coronavirus està afectant al desenvolupament de moltes activitats com ho fèiem fins ara i al estar per damunt de tot les mesures
sanitàries, no podem celebrar les benvolgudes festes.

Este agost serà diferent però aprofitem-lo per donar-nos més suport que mai uns als altres i ajudar a qui més ho necessite. Esperem que ens retrobem prompte i puguem fer un vermutet i una xarrada en l’antiga escola.

Us agraeixo, una vegada més, la vostra col·laboració. Seguim fent front al virus.

Cuideu-vos i una forta abraçada.

Rhamsés Ripollés Puig

Alcalde de Morella

Saluda de la regidora delegada de La Pobla d’Alcolea, Judit García Camañes

Estimats veïns de La Pobleta,

Aquest any no podrem gaudir d’eixos dies de germanor i festa que vivíem cada any, només començar l’agost, a la vostra estimada pedania. Encara aixina, aprofitem aquestes línies per recordar la importància d’un dia com avui per a fer poble, fer unitat, i seguir construint vincles.

Tant de bò tot açò que estem vivint passe prompte i puguem retornar a una manera de viure el més normal possible. I amb això, que pugueu recuperar les bones costums de celebrar a La Pobleta. De ben segur que us estarà esperant amb els braços ben oberts!

Ànims i força per a tothom. Una abraçada!

Judit García Camañes

Regidora delegada de La Pobleta

Saluda de mossèn Jose Ángel Pitarch, Rector de la Parròquia de La Pobleta

A totes les persones que esteu unides a la Pobleta us desitjo UNS BONS DIES en les festes en honor a la Mare de Déu de les Neus.

En este temps de la Pandèmia li demanem a la Mare de Déu de les Neus que ens done fortalesa i esperança. No han estat un temps fàcil. Segur que tots coneixem gent que ha tingut el COVID-19. Han estat i continuen sent moments d’incertesa.

A tots una salutació cordial de part meua. I que la Mare de Déu de les Neus sigue sempre la nostra protectora.

Un record per tots.

José Angel Pitarch

Rector de la Parròquia de La Pobleta

Antonio Tena Estupiñà, president de l’Associació Amics de la Pobleta

VISCA LA VERGE DE LES NEUS

Estos dies hauriem d’estar celebrant les festes patronals de la Pobleta, en honor de la nostra patrona, la Verge de les Neus. Però tots coneixem les circumstancies de salut publica que ens ho han impedit. La pandemia provocada pel COVID-19 aconsella evitar les concentracions humanes i ens obliga a ajornar-ho per a millor ocasió.

El record a la patrona ha de servir tambè per recordar a totes les families, socis i amistats que han partit directament aquest virus, i demanar a la Verge de les Neus que ens ajude a mantindre l’esperit de germanor que ha aconseguit fer reviure la nostra estimada Pobleta.

Des d’aquest moment, comencem a preparar les festes patronals de la Pobleta 2021.

VISCA LA POBLETA, VISCA LA VERGE DE LES NEUS.

Antonio Tena Estupiñà

President de l’Associació Amics de la Pobleta