Sant Blai i Sant Antoni a Ortells va ser tot un èxit de participació a totes les activitats programades durant el cap de setmana

El divendres es van omplir els carrers de gent per a gaudir de l’encesa de la barraca i la representació de la Vida del Sant

Ortells ha celebrat les seues festes de Sant Blai i Sant Antoni aquest cap de setmana. Les festes van ser tot un èxit, les quals va reunir a tot el poble per a participar en els actes que estaven previstos. Durant tots els dies que van durar les festes, els veïns i veïnes d’Ortells van gaudir de les activitats característiques de la festa per excel·lència de l’hivern als Ports.

L’acte principal que va reunir més gent al seu voltant va ser la barraca i la representació de la Vida del Sant. Els coets de les Botargues i la música dels Gaiteros de Morella van omplir la plaça on la gent va poder gaudir del foc purificador de Sant Antoni. A més, el ball popular al Forn també va comptar amb molta participació. La jornada d’avui ha tingut molts actes festius. D’aquesta manera, ha destacat la Missa del matí amb la participació de l’Excm. I Rvdm. Sr. Enrique Benavent, Bisbe de Tortosa.

La regidora delegada d’Ortells, Malú Blasco, ha destacat que “les festes d’Ortells han comptat amb gran quantitat d’activitats festives i tradicionals per a tots els públics”. Així, l’edil ha comentat que “els veïns i veïnes d’Ortells participen molt activament en les festes de Sant Antoni i Sant Blai que cada any omplin la població de gent al carrer”.