Sant Blai i Sant Antoni a Ortells és tot un èxit de participació en totes les activitats programades durant el cap de setmana

Ahir es van omplir els carrers de gent per a gaudir de l’encesa de la barraca

Ortells ha celebrat les seues festes majors en honor a Sant Blai i Sant Antoni aquest cap de setmana. Les festes han sigut tot un èxit i han reunit a tot el poble per a participar en els actes previstos. Anit els veïns i veïnes d’Ortells van gaudir de les activitats característiques de la festa per excel·lència de l’hivern als Ports. Durant la jornada d’avui continuen els actes tradicionals a Ortells.

L’acte principal que va reunir més gent al seu voltant va ser la barraca. Els coets de les Botargues i la música dels Gaiteros de Morella van omplir la plaça on la gent va poder gaudir del foc purificador de Sant Antoni. A més, el ball popular al Forn també va comptar amb molta participació. La jornada d’avui té molts actes festius. D’aquesta manera, destaca la processó i la tradicional Oferta de plats típics i xocolatada.

La regidora delegada d’Ortells, Malú Blasco, ha destacat que “les festes d’Ortells han comptat amb gran quantitat d’activitats festives i tradicionals per a tots els públics”. Així, l’edil ha comentat que “els veïns i veïnes d’Ortells participen molt activament en les festes de Sant Antoni i Sant Blai que cada any omplin la població de gent al carrer”.