964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

La neu i el gel seran els protagonistes del Jocambient 2019

Home/Esport, Festa, Notícies, Societat, Turisme/La neu i el gel seran els protagonistes del Jocambient 2019

La neu i el gel seran els protagonistes del Jocambient 2019

Una pista de patinatge a l’exterior de l’Espai Firal i tres canons de neu al prat de l’Albereda són les novetats d’aquesta edició

L’aigua de pluja del depòsit de l’Albereda servirà per a habilitar aquesta pista d’esquí temporal

Morella engegarà el tradicional Jocambient el dia 3 de gener amb una pista d’esquí artificial al prat de l’Albereda i una de patinatge a l’exterior de l’Espai Firal. Així, fins a tres canons de neu i un telesilla convertiran el prat en una gran pista perquè tots i totes puguen gaudir de l’esport per excel·lència de l’hivern. A més, aquestos aprofitaran l’aigua de pluja del depòsit de l’Albereda per a fabricar la neu i que estiga present durant els tres dies del Jocambient.

El Jocambient a Morella és ja una tradició que concentra als xiquets i xiquetes de la ciutat per a realitzar diferents activitats i jocs a l’Espai Firal. Amb aquesta nova iniciativa, es pretén que gent de totes les edats puga gaudir de l’hivern, així com aprofitar les temperatures de l’albereda per a baixar pel prat amb esquís o trineus. A més, la zona de la Nevera Medieval s’habilitarà per a obtindre el material necessari per a practicar les diferents modalitats d’esport en la neu així com el tradicional trineu morellà de cartró.

D’altra banda, l’exterior de l’Espai Firal acollirà una pista de gel per a patinar. Aquesta pista de grans dimensions podrà acollir a més de 200 persones a la vegada, de manera que morellanes, morellans i visitants podran gaudir del fred de Morella amb activitats característiques de l’hivern.

2018-12-28T10:43:52+02:00 Desembre 28th, 2018|Esport, Festa, Notícies, Societat, Turisme|