964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella alberga una reunió entre els consellers de València i Aragó sobre transparència

Home/Notícies/Societat/Morella alberga una reunió entre els consellers de València i Aragó sobre transparència

Morella alberga una reunió entre els consellers de València i Aragó sobre transparència

Manuel Alcaraz i Mª Victoria Broto han acudit a Morella amb els seus equips per a posar punts en comú d’ambdues comunitats

Morella ha albergat avui una reunió entre el Conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Comunitat Valenciana, Manuel Alcaraz, i la Consellera de Ciutadania i Drets Socials d’Aragó, María Victoria Broto. Aquesta reunió amb els seus equips ha tractat de posar punts en comú sobre les accions realitzades en cadascuna de les comunitats autònomes sobre transparència. D’aquesta manera, el tinent d’alcalde de Morella, Rafa Pallarés els ha rebut al Saló de Plens de l’ajuntament on han firmat el llibre d’honor de la ciutat.

Aquesta reunió ha servit per a firmar la Declaració de Morella per la qual es comprometen a treballar per la implementació d’una nova cultura d’integritat institucional per a millorar la confiança ciutadana amb les administracions públiques i aportar a la construcció d’un món més just, solidari i inclusiu. La jornada s’ha estructurat en tres grups de treball amb la participació política i tècnica per a l’intercanvi d’informació i iniciatives a les àrees de cooperació, participació i transparència.

El conseller ha assegurat que en els últims dos anys, els governs d’Aragó i de la Comunitat “ens hem distingit per enfrontar-nos aquestes qüestions amb valentia y sense prejudicis, d’ahí de la celebració d’aquest encontre a Morella amb el que tractem d’aprendre mutualment”. Per la seua part, la consellera d’Aragó ha assenyalat “sempre hem apostat pel diàleg, la cooperació amb tots, i hem tingut clara la necessitat d’encontre de totes les comunitats de l’Estat i molt més amb aquelles que estan pròximes a nosaltres”.

El tinent d’alcalde, Rafa Pallarés, ha destacat que “és molt important per a Morella albergar aquest tipus de reunions i que la ciutat servisca de punt d’encontre entre la Comunitat Valenciana i la d’Aragó, tan pròxima a la nostra ciutat”. A més, Rafa ha afegit que “agraïm que hàgeu pensat en Morella per a celebrar aquesta reunió i tractar un tema tan important com la transparència per a recuperar la confiança en les administracions públiques”.

2017-09-25T12:55:02+02:00 Setembre 25th, 2017|Notícies, Societat|