964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella engega demà l’enllumenat de Nadal

Home/Festa, Notícies, Societat, Turisme/Morella engega demà l’enllumenat de Nadal

Morella engega demà l’enllumenat de Nadal

A més, el dissabte se celebra la Festa del Comerç amb l’entrega dels Premis Anuals del Comerç a Morella

Morella participa en la Asamblea Nacional de los Pueblos Más Bonitos de España a Mojácar aquest cap de setmana

Morella engega demà l’enllumenat especial de Nadal amb una gran festa al ritme de la batucada Perkutada. Des de les 20.15 hores a la plaça de Sant Miquel, la música i la il·luminació es combinaran per a dirigir a tota la gent pels principals carrers de la ciutat. Aquesta festa conclou amb un sopar solidari de germanor a la plaça Colom, en el qual els fons recaptats aniran destinats al Consell de la Solidaritat de Morella.

Aquesta festa va nàixer al 2015, quan Morella es va convertir en Pueblo Bello y Bueno de la campanya de Ferrero Rocher i l’empresa de bombons va il·luminar els principals carrers de la ciutat. Així, des de Morella s’aprofita per a donar l’enhorabona als pobles finalistes de l’actual edició del concurs, Combarro i Guadalupe, i els desitja sort per a ser la imatge d’aquest Nadal. A més de felicitar als pobles que es van quedar a les portes de la final entre els quals hi ha tres membres de l’associació de los Pueblos Más Bonitos de España, com són Grazalema, Sos del Rey Católico i Vilafamés.

A més, Morella celebra la Festa del Comerç aquest dissabte en el qual l’acte central és l’entrega dels Premis del Comerç a les 20.15 hores a la Sala del Justícia. D’aquesta manera, la ciutat reconeix a les persones i comerços que contribueixen a la vida comercial de Morella i la comarca dels Ports. A més, aquest acte serveix per a presentar el nou disseny de les caixes Regala Morella, una iniciativa per a promoure el comerç local.

El regidor de Comerç i Turisme, Jorge García, ha destacat que “aquesta festa és molt important per a mantindre la població viva i que els veïns, veïnes i visitants puguen comprar productes de qualitat sense haver de desplaçar-se a poblacions més grans”. A més, l’edil ha comentat que “també és important reconéixer a tota la gent que treballa a Morella i Els Ports i que any rere any mantenen la comarca viva amb un comerç dinàmic”. Jorge ha volgut “agrair a Asetmico i Comunicacions dels Ports la seua implicació en cada edició per fer possible aquesta Festa del Comerç”.

Els Premis Anuals del Comerç compten amb diferents categories que reconeixen diversos aspectes rellevants dels comerços locals. D’aquesta manera, es distribueixen en empresa emprenedora, establiment amb història, disseny i innovació i persones com a exemple d’esforç i dedicació.

V Asamblea Nacional de los Pueblos Más Bonitos de España

Morella participa aquest cap de setmana a la V Asamblea Nacional de los Pueblos Más Bonitos de España que se celebra a Mojácar, Almeria. Així, Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, ha acudit a la cita en representació de la ciutat on es tractaran temes com els nous pobles que s’incorporen a l’associació l’any 2018 o la jornada Turismo, innovación i medio ambiente en la España rural que es va celebrar al Senat. Rhamsés ha destacat que “aquesta assemblea és important per a valorar les accions realitzades en 2017 i veure les que es poden realitzar durant el 2018”.

2017-11-30T15:19:58+02:00 Novembre 30th, 2017|Festa, Notícies, Societat, Turisme|