964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella entra a l’any del LIV Sexenni amb el pregó de l’Anunci

Home/Cultura, Festa, Notícies, Turisme/Morella entra a l’any del LIV Sexenni amb el pregó de l’Anunci

Morella entra a l’any del LIV Sexenni amb el pregó de l’Anunci

La pregonera de l’Anunci, Ariadna Ripollés, ha llegit el ban per els principals carrers de Morella

El pregó dóna pas a l’esclat de colors i festa de la desfilada de les carrosses i la batalla de confeti

El dia de l’Anunci ha arribat a Morella on Ariadna Ripollés ha llegit el ban que dona inici al LIV Sexenni. D’aquesta manera, una gran quantitat de gent s’ha concentrat enfront de l’ajuntament de Morella per tal d’escoltar el pregó i entrar en el l’any de les festes majors de la ciutat en honor a la Mare de Déu de Vallivana. Així, junt a l’acte d’agraïment als alets dels gremis del LIII Sexeni, s’han completat els actes del matí, els quals donen pas a la desfilada de carrosses i a la batalla de confeti on es llancen 40 tones de papers de colors.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “el pregó és l’acte principal del matí, el qual ens indica que entrem en un any molt especial per als morellans i morellanes com és el Sexenni”. A més, l’edil ha comentat que “aquesta vesprada volem gaudir de la festa principal de l’Anunci amb les carrosses i el confeti com a protagonistes d’aquestos dies que gratifiquen el treball de tot l’any amb les carrosses. Rhamsés ha afegit que “hem estat treballant durant molt de temps en l’organització de l’Anunci, sobretot, pel que fa a les carrosses per a que s’exposen a la ciutat des del dissabte i per a facilitar la desfilada de les mateixes”.

La batalla de confeti que es realitza a Morella compta amb 40 carrosses amb les que participen 1.500 persones. D’aquesta manera, es llancen 60 tones de confeti durant la vesprada, pels principals carrers de la ciutat que emplenen Morella de colors, alegria i festa en una festa única. Cal recordar que l’Anunci i el Sexenni són festes d’Interés Turístic Nacional on milers de persones visiten Morella.

2017-08-27T11:09:56+02:00 Agost 27th, 2017|Cultura, Festa, Notícies, Turisme|