964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella ha enllestit totes les infraestructures necessàries per a l’Anunci

Home/Festa, Notícies, Societat/Morella ha enllestit totes les infraestructures necessàries per a l’Anunci

Morella ha enllestit totes les infraestructures necessàries per a l’Anunci

Els diferents aparcaments especials s’han distribuït entre l’Hostal Nou i els voltants de l’heliport

Serveis sanitaris especials, banys públics i retirada de mobiliari urbà són les mesures principals durant la desfilada de carrosses

Morella ho té tot previst per a l’Anunci del 27 d’agost i condiciona els carrers per on passa la desfilada de les carrosses. A més, els aparcaments especials per al cap de setmana estan preparats, i les diferents infraestructures necessàries per al transcurs de la festa del confeti s’estan muntant. A més, l’ajuntament ha previst la retirada de mobiliari urbà en el recorregut de l’Anunci per tal de facilitar la desfilada. També s’han previst diferents zones amb banys públics i serveis sanitaris especials situats prop del recorregut per tal d’atendre, si és necessari, el més ràpid possible.

D’aquesta manera, el regidor d’obres, Amadeu Bordàs, ha destacat que “són necessàries diverses infraestructures especials per tal de poder atendre a tota la gent que arriba a Morella per a gaudir de l’Anunci”. A més, l’edil ha comentat que “hem previst tres zones de serveis sanitaris situades a la zona de la guarderia, al centre de salut i a la zona dels llavadors per tal de poder atendre qualsevol incidència ràpidament, encara que esperem que no hagen d’actuar”. Amadeu ha indicat que “s’han repartit banys públics portàtils en diferents zones i les zones d’aparcaments especials ja estan condicionades per tal de rebre als 40.000 visitants que s’esperen durant tot el cap de setmana”. Finalment, Amadeu ha agraït “la col·laboració de la Creu Roja pel servei especial que presta, així com a tot el personal que s’ha implicat en el muntatge de totes les infraestructures necessàries per a albergar a tota la gent que participarà a l’Anunci.

Morella ha previst aparcaments especials per albergar els 40.000 visitants que s’esperen a la ciutat durant tot el cap de setmana. D’aquesta manera, aquestos se situen a les zones del barri de La Puritat, l’Hostal Nou i els voltants de l’heliport. També s’ha establert una zona de recepció amb informació sobre l’Anunci i sobre Morella. Finalment, un servei d’autobús realitzarà el trajecte des de la zona de l’Hostal Nou fins a Sant Miquel per apropar als visitants a la ciutat.

Cal recordar que l’Anunci és una festa d’Interés Turístic nacional que dóna inici a l’any del Sexenni. D’aquesta festa participen 40 carrosses amb 1.500 persones on es llancen 60 tones de confeti.

2017-08-24T10:59:47+02:00 Agost 24th, 2017|Festa, Notícies, Societat|