964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella presenta les Jornades d’Igualtat 2019

Home/Notícies/Societat/Morella presenta les Jornades d’Igualtat 2019

Morella presenta les Jornades d’Igualtat 2019

La campanya Pels bons tractes començarà el divendres amb la participació dels establiments de la ciutat

Teatre, exposicions, tallers i cinema són algunes de les activitats durant el mes de novembre

La ciutat de Morella centra el mes de novembre en les Jornades d’Igualtat 2019 amb diferents actes reivindicatius, així com xerrades, exposicions, teatre o cinema. D’aquesta manera, avui la regidora d’Igualtat, Mari Carmen Escuder, l’agent d’Igualtat, Mari Pau Querol, i la membre del Grup de Dones dels Ports, Amparo Quesada, han presentat la programació d’actes organitzada a partir del divendres 8 de novembre.

Cal destacar que el dia 25 de novembre és el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, de manera que en aquesta jornada es presentarà un curt contra la violència de gènere realitzat pel Grup de Dones dels Ports. A més, aquestes jornades compten amb la campanya Pels bons tractes amb la participació dels diferents establiments de la ciutat.

L’edil ha remarcat que “un any més iniciem les Jornades d’Igualtat a Morella per a lluitar contra la violència contra les dones amb activitats durant el mes de novembre per a donar més visibilitat a aquest problema”. Mari ha explicat que “s’han organitzat diferents activitats i s’inicia la campanya Pels bons tractes en la qual s’han adherit els establiments de la localitat”. Finalment, ha aprofitat per a “animar a totes i tots a participar en les diferents activitats organitzades en aquestos dies i treballar per a construir una societat lliure de violència”.

Programació de les Jornades d’Igualtat 2019

El divendres 8 de novembre comencen les Jornades d’Igualtat 2019 amb la Inauguració de l’exposició Enginyeres, perquè no? cedida per la Fundació Isonomia a les 20.30 hores a les Sales Gòtiques. A més, es passarà un vídeo de dones enginyeres i arquitectes de Morella i es presentarà la campanya Pels bons tractes. El 17 de novembre, representació teatral de l’obra Me quiere no me hiere a càrrec de la companyia El Terral al Teatre Municipal a les 19.00 hores. El 22 de novembre a les 20.15 hores, taller Diálogos masculinos a les Sales Gòtiques. El 24 de novembre es projectarà la pel·lícula Una cuestión de género al Teatre Municipal a les 19.00 hores. El 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, presentació del curt contra la violència de gènere a la plaça de l’ajuntament amb performance i lectura d’un manifest. Finalment, el 29 de novembre hi haurà un taller de prevenció de violència de gènere a l’IES Els Ports a càrrec de l’Agent d’Igualtat de l’ajuntament de Morella. També hi haurà actes afavoridors de la igualtat als centres educatius.

2019-11-04T15:43:01+02:00 Novembre 4th, 2019|Notícies, Societat|