964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella s’il·lumina per Nadal

Home/Festa, Notícies, Societat, Turisme/Morella s’il·lumina per Nadal

Morella s’il·lumina per Nadal

Les llums s’engegaran cada nit pels principals carrers de Morella fins al 7 de gener

Demà se celebrarà el Dia Nacional de Romania amb activitats tradicionals

Morella va engegar anit l’enllumenat especial de Nadal al ritme de la batucada local Perkutada. El so dels tabals va acompanyar a la gent des de la plaça de Sant Miquel fins a la Plaça Colom per encendre cada tram d’aquesta especial il·luminació. A més de la gran festa inicial, les llums de Nadal de Morella s’engegaran cada nit fins al 7 de gener.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “és la quarta volta que organitzem aquesta festa que té molt bona acollida entre morellans, morellanes i visitants”. A més, ha afegit que “aquest any també hem canviat el disseny i la distribució de les llums, així com afegit nous elements per a celebrar les tradicionals festes de Nadal amb un enllumenat especial”. Finalment, Jorge ha recordat que “l’enllumenat estarà present als principals carrers de Morella totes les nits”. Finalment, ha aprofitat per “agrair a Electra del Maestrazgo la seua implicació i col·laboració amb l’ajuntament per a l’organització d’aquesta festa tan especial i a Asetmico per la realització del sopar solidari”.

Cal recordar que l’any 2015 Morella va ser escollit com a Pueblo Bueno y Bello de la campanya publicitària de Ferrero Rocher per al Nadal. La marca de bombons va instal·lar l’enllumenat i va tindre un gran impacte en els mitjans de comunicació, la qual cosa va provocar que molts i moltes visitants s’aproparen a la ciutat per a gaudir d’aquestes tradicionals llums. Així va nàixer aquesta festa que s’ha convertit en una tradició que  reuneix a molta gent, des de Sant Miquel fins a la plaça Colom, cada any.

Dia Nacional de Romania

Morella celebra demà la Festa Nacional de Romania amb activitats tradicionals. D’aquesta manera, a les 18.00 hores actuarà el cor Carpe in Deum i el cor infantil Muguri al Teatre Muncipal de Morella. A continuació, a la Llotja de l’ajuntament hi haurà una degustació de productes autòctons de Romania.

2018-12-01T07:29:38+02:00 Desembre 1st, 2018|Festa, Notícies, Societat, Turisme|